BioCircuit in 35 minuten

Wij verkopen dit NIET als een ‘fit in 30 minuten cirkel met gegarandeerd resultaat’. Dat zou afbreuk doen aan onze visie op gezond bewegen en de theorie achter krachttraining / fitness training. WEL is het BioCircuit een super leuke en makkelijke manier om 35 minuten, efficiënt te trainen. Dit komt door de korte rustperiodes tussendoor en doordat het circuit compleet is aangaande de spiergroepen die getraind worden.

Het BioCircuit is uitermate geschikt voor mensen die deze training doen als aanvulling / afwisseling op hun reguliere training in de gym, net als voor mensen zonder fitnesservaring. Voor deze laatste doelgroep is het BioCircuit een hele mooie opstap naar meer complexe  / meer intensieve vormen van fitness / training.

Laan7 Elketeurlinckx 205 (1)

Wat maakt Biocircuit zo populair?

  • Eén login: je logt in bij de Biocircuit Kiosk en kunt direct aan de slag met je training.
  • Wachten op een apparaat is verleden tijd.
  • De apparaten herkennen je en stellen automatisch alles in.
  • Jouw training duurt maximaal een half uur.
  • Voor iedereen en voor ieder doel; van beginners, senioren tot ervaren sporters.

 

Maak kennis met Biocircuit
Laan7 Elketeurlinckx 213

Korte effectieve trainingen

Het Biocircuit biedt twee type trainingen: een cardio- en krachttraining van 30 minuten. Weerstand, gewicht en de juiste zitpositie worden automatisch bepaald en ingesteld tijdens de intake met een van onze instructeurs. 

De trainingsprogramma's van Biocircuit zijn zo ontwikkeld dat jij op een uiterst efficiente manier werkt aan jouw doel. De oefeningen, workloads, tempo en rusttijden zijn zo ingericht dat Laan 7 je een gepersonaliseerd programma kan aanbieden en dit periodiek kan updaten en afwisselen.

Proefles biocircuit
Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 124