Individuele fitness

Fitness, maar dan anders. En dat anders? Dat heet persoonlijke begeleiding. Met een bewezen trainingsplan heb jij altijd een stok achter de deur én de motivatie om jouw doel te bereiken.We laten jou niet los. We beginnen met een gratis koffiegesprek waarop een uitgebreide intake volgt.

Maak gebruik van onze professionele apparatuur in een prachtige ambiance. Laan 7 is geheel voorzien van de beste Technogym apparatuur. Daarnaast hebben wij hoog ingezet op het creëren van een gezellige, laagdrempelige ambiance. Ook ons klimaat zorgt voor een prettige trainingssessie!

Laan7 Elketeurlinckx 157

Medische Fitness

Wanneer je klachten ervaart en fysiotherapie of andere vormen van therapie niet effectief zijn, kun je bij Laan 7 gericht voor jouw klachten fitness oefeningen uitvoeren.

Dit kan variëren van doelstellingen rondom algehele fitheid, of meer specifiek oefeningen voor de regio waarin jij klachten ervaart. Onze ervaring is dat middels gerichte oefeningen, ervaren klachten fors minder kunnen worden. Dat geldt ook voor algehele fitheid:

Wanneer je algehele fitheid toeneemt (en ook je gewicht afneemt wanneer er sprake is van overgewicht) ben je meer belastbaar. Dit geeft letterlijk ‘verlichting’, vertrouwen en een goed perspectief om niet te kijken naar jouw beperkingen, maar juist naar jouw mogelijkheden.

Zowel Lesley en John hebben een gedegen achtergrond in de Fysiotherapie, en kunnen deze kennis en kunde inzetten om ook jou weer ‘op de rit te krijgen’.

Onze boodschap: blijf niet hangen in pijn, beperkingen en beperkende gedachtes, maar gebruik jouw potentieel en ga actief worden! Je zult zien dat het werkt!

Laan7 Elketeurlinckx 99

Cross-Fitness

Laan 7 heeft uitermate goede faciliteiten om een specifieke vorm van Fitness te oefenen en trainen: Cross-Fitness.

Met Cross-Fitness train je voornamelijk met een barbell (stang waar gewichten (plates) aan kunnen. Het is aan jou zelf, of je daar ook daadwerkelijk een CrossFit trainingsmethode aan toevoegt. Het kan ook heel fijn zijn om aan jouw kracht te werken, middels oefeningen die ook worden gebruikt in CrossFit.

Ook als je geen ervaring heeft kun je starten met Cross-Fitness. John kan jou daarbij helpen. Cross-Fitness is een uitdagende manier van fitnessen, effectief en compleet!

Als je van plan bent om te starten met CrossFit, maar je wilt ook fitnessen op toestellen en eventueel aan small group lessen deelnemen, nodigen wij je graag uit om een keer een sessie Cross-Fitness te ervaren.

Cross-Fitness is geen groepsles, maar jouw individuele fitness programma met CrossFit gelijkende oefeningen.

Laan7 Elketeurlinckx 89

Deskundige begeleiding

Zoals je hebt kunnen lezen in onze biografie # Fitkoppel Laan 7 is Fitness en gezondheid ons vak, al meer dan 25 jaar. Deze kennis en kunde nemen we mee om jou optimaal te helpen.Wij helpen jouw dan ook graag met het opstellen van een persoonlijk fitnessprogramma.

Hierin kun je werken aan jouw doelen rondom krachttraining, conditie verbeteren, algehele fitheid of specifiek trainen t.b.v. jouw primaire sportbeoefening (zoals bijvoorbeeld hardlopen, wielrennen of een teamsport).

Maak meteen een afspraak
20220826 Laan7pt Erikdewitte LR IMG 8871

Nieuwste technologie

Hierbij worden wij ondersteund door de nieuwste technologie. Je krijgt een activity tracker en toegang tot jouw individueel ingerichte MyWellness app. Zo ben je voortdurend op de hoogte van je voortgang. Zo bundelen we jouw motivatie, onze kennis en de nieuwste technologie tot een bewezen methode voor duurzaam resultaat.

Kennisdelen

De trainers van Laan 7 zitten tjokvol kennis en ervaring. Deze delen ze graag me jou. Zowel individueel op de fitnessvloer als in cursussen die het hele jaar worden aangeboden. Een van deze cursussen is ‘Start 2 move’, voor als je nog niet eerder getraind hebt.

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 315

Laan7 Elketeurlinckx 196

Laan7 Elketeurlinckx 153

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 147

Laan7 Elketeurlinckx 111 (1)

Laan7 Elketeurlinckx 152

Laan7 Elketeurlinckx 141

Laan7 Elketeurlinckx 88

Laan7 Elketeurlinckx 159 (1)

Laan7 Elketeurlinckx 205