Small group fitness

Naast individuele fitness verzorgd Laan 7 een fris, verassend en interessant lesaanbod.

Onze lessen zijn allemaal rondom de 50 minuten en we sporten in kleine groepen (actieve lessen: maximaal 12 sporters). Aanmelden voor een les doe je makkelijk via onze Laan 7 My Wellness App. Je ontvangt hiervoor toegang wanneer je lid wordt van onze club.

Voor uitgebreidere uitleg van de lessen: zie de groepslessen hieronder

Meld je aan voor een groepsles bij Sportschool Laan 7
Laan7 Elketeurlinckx 123

Bodypump

Inhoud: 50 minuten krachttraining met een groep van maximaal van 12 mensen. Opzwepende muziek en Lesley voor de groep zorgen ervoor dat de tijd letterlijk vliegt, terwijl je van elke spiegroep een oefening uitvoert met jouw barbell. Deze kun je naar gelang jouw behoefte en de oefening zwaarder of lichter maken.

Level: alle niveaus, een hele gave les als afwisseling / aanvulling op jouw individuele fitness, of als je alleen fitnessen niet voor elkaar krijgt. Samen bewegen is makkelijker en leuker!

Instructeur: Lesley

Laan7 Elketeurlinckx 176

Boksfit

Inhoud: 50 minuten Boksen als middel om Fit te worden. Bij Laan 7 boksen we NIET op elkaar, anders dan op elkaars handschoenen en ‘pads’. We trainen ook op onze ‘heavy bags’. Level: alle niveaus

Naast boksen bestaat de les uit een aantal afwisselde oefeningen, die dan per week ook wisselen. Hier werk je aan zowel kracht als conditie!Onze prachtige Boksfit zone is zo ingericht dat je heerlijk kunt trainen! Even niks, je hoofd leegmaken en nog fit worden ook!

Instructeur: John

Laan7 Elketeurlinckx 109

Kids Boksfit

Inhoud: 50 minuten Boksen als middel om Fit te worden. Bij Laan 7 boksen we NIET op elkaar, anders dan op elkaars handschoenen en ‘pads’. We trainen ook op onze ‘big bags’.

Naast boksen bestaat de les uit een aantal afwisselde oefeningen, die dan per week ook wisselen. Hier werk je aan zowel kracht als conditie! Onze prachtige Boksfit zone is zo ingericht dat je heerlijk kunt trainen!

Level: alle niveaus, kinderen vanaf 8 jaar.

Instructeur: John

C7221cf1 8894 430C 9397 7A8f12472371

Boost-Fit

Boost Fit is de meest complete work-out om aan jouw fitheid aan te wakkeren.In deze complete les werken we in een prachtig theater met licht en geluid aan zowel kracht als cardio, en gebruiken we de bokszakken in de Bokszone.

Boksen heeft niet de nadruk (zoals in BoksFit), maar is ook in deze les een middel om aan jouw conditie te werken. De cardio oefeningen bestaan uit de meest efficiënte machines die er op dit moment bestaan om ook echt fitter te worden!

Om jouw kracht ‘te boosten’ werken we met krachtoefeningen waarin we of bodyweight oefeningen toepassen (functionele oefeningen met je eigen lichaamsgewicht) of oefeningen met een barbell/ step / dumbells (gewichten). De tijd vliegt om tijdens deze les, en je haalt gegarandeerd een maximale opbrengst van jouw sport uur tijdens deze les!

Instructeur: John

364Fbf45 03Eb 4192 8726 1Ba8176d2ae7

StretchFit

Inhoud: 50 minuten ‘stretchen / rekken’ van de spieren in het lichaam. Een heerlijke les (die ook bekend is onder namen als Flex of Mobility), synergetisch en daarmee prachtig aanvullend op fysieke fitness of andere fysieke sporten.

Een betere mobiliteit draagt bij aan het voorkomen van blessures, het kunnen uitvoeren van krachttraining over een grote(re) ROM (range of motion: bewegingsuitslag) en kan bijdragen aan jouw primaire sport (zoals hardlopen en wielrennen).

We oefenen mobiliteit door de verschillende gewrichten te ‘openen’ en de omliggende spier(groepen) eindstandig te belasten in zijn huidige uiterste uitslag. Level: alle niveaus

Instructeur: John

Laan7 Elketeurlinckx 244

GymnL7

GymnL7 is een dynamische, actieve les, in uitvoering de grote hobby van John.

Er zijn verschillende namen in omloop voor een les met de inhoud als deze: Natural movements, gymnastics, Flow Fitness etc. John heeft van verschillende van deze bewegingsvormen een eigen mix gemaakt, welke hij zelf ook wekelijks beoefent.

John beoefent zelf ook flexibility (in de les bij Laan 7 bekend onder de naam StretchFit), wat meer een les is waarin we statisch rekken en stretchen.

GymnL7 is een dynamische les, waarin we het hele lichaam trainen, enkel en alleen met gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Dit doen we zonder oefenmaterialen, over grote bewegingsuitslagen en oefenen we ook balans en stabiliteit.

Laan7 Elketeurlinckx 253

Total Body Workout

Inhoud: 50 minuten Circuittraining rondom onze unieke ‘Omnia station’. Een zone in de gym waarin we in een praktische en prachtige opstelling werken aan zowel kracht als conditie. Dit doen we naast oefeningen in toestellen, met body weight oefeningen (functionele oefeningen met gebruik van het eigen lichaamsgewicht).

Deze les staat garant voor een mooie combinatie kracht / cardio, waarin we jouw hartslag ook kunnen projecteren op een groot scherm, wat bijdraagt aan de beleving! De les kent een gematigde intensiteit, waarmee jij – aan de hand van het unieke hartslagsysteem – persoonlijk invulling aan kunt geven en kunt werken aan jouw doel.

Level: alle niveaus

Instructeur: zie rooster, zowel Lesley als John

Laan7 Elketeurlinckx 188

Total Body Workout

Het Omnia theater van Laan 7 is uniek. Niet alleen door de inrichting, denk aan motiverend licht en de nieuwste apparatuur, maar ook door de lessen die worden aangeboden. Deze zijn leuk, opzwepend en functioneel tegelijk. Je traint met een hartslagmonitor, waardoor je in jouw ideale trainingszone blijft. Of dat nu veilig of juist lekker uitdagend is: jij behaalt hier jouw gezondheidsdoelen met plezier.

Outdoor Fitness

Trainen op de Laan 7 buitensportplaats is een ware hit. Fun, uitdaging, hard werken en lachen zijn de ingrediënten om de outdoor lessen razend populair te maken. ! De instructeur haalt iedere les het maximale in jou naar boven. Door de interactie en de frisse buitenlucht train je op onze buitensportplaats intensiever en dat merk je!

Buiten 50 minuten trainen met een groep van maximaal 12 mensen. In deze leuke les is zowel aandacht voor krachtoefeningen alswel conditietraining. De les heeft de vorm van een circuit - / HIT (high intensity training) les.

Level: alle niveaus, een unieke les als je naast binnen ook buiten actief wilt zijn, of als je juist alleen maar buiten actief wilt zijn.

Instructeur John

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 325

Laan7 Elketeurlinckx 181

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 324

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 331

Laan7 Elketeurlinckx 160 (1)

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 330

Laan7 Elketeurlinckx 128