Uit je hoofd en in je lijf

Bij Laan 7 werken we samen aan een gezonde leefstijl. We weten dat gezond eten en sporten hierbij cruciaal zijn, maar wat we vaak vergeten is om te ontspannen. Terwijl het nemen van voldoende rust belangrijk is voor je gezondheid. Ontspanning haal je uit een wandeling, voor je uit staren met een kop koffie, yoga of een uitgebreide massage. Een sport- of ontspanningsmassage is een behandelvorm die is gericht op het herstellen van klachten aan jouw houdings- en bewegingsapparaat. Als je stress ervaart, is niets fijner dan een massage, zodat je even los kunt komen van spanningen en eventuele fysieke ongemakken.

Laan 7 biedt twee soorten massages. Een ontspanningsmassage heeft een positieve werking op je fysieke en mentale gesteldheid. De massage bestaat uit een combinatie van westerse, traditionele Chinese technieken en bindweefselmassage. Na een massage heb jij je rust gevonden.

Een sportmassage helpt bij het herstellen van je spieren na fysieke inspanning. De massage zorgt niet alleen voor een betere doorbloeding van het lichaam, maar ook afvalstoffen worden beter afgevoerd. Een sportmassage werkt preventief tegen eventuele blessures. Ook als je geen sport beoefent kan een sportmassage uitkomsten bieden. Bij gespannen spieren en knopen kan een sportmassage jouw klachten verminderen.

Tarieven
Massage (1)