HOE WIJ TE WERK GAAN

Presteren staat niet voorop. Wel samenwerken om jouw doel blijvend te bereiken. Net als de focus op het resultaat. En dat één op één met een personal trainer. We motiveren en stimuleren je om jouw gezondheids- en sportdoelen te behalen. Ook bij medische aard. Wil je jouw fitheid verbeteren of afvallen? Of wil je meer kracht ervaren of een sportieve prestatie leveren? Wat je doel ook is, je hoeft het niet alleen te doen. Ook als je begeleiding wenst bij een klacht, blessure of aandoening biedt personal training uitkomst.

Kwaliteit staat voorop

Wij zijn geen reguliere personal training studio, waar presteren voorop staat. Maar dat kan wel, op jouw niveau en rondom jouw gezondheids- en sportdoelen. Kwaliteit staat voorop. Zowel bij het trainen met onze rehab(fysiotrainers) in het geval van klachten als met onze gecertificeerde personal trainers waar je meer inhoud wil rondom trainen en fitness. Of rondom specifieke sportdoelen waarbij krachttraining ondersteunend kan zijn. Optimale faciliteiten en een luxe sfeer zijn onderdeel van onze premium aanpak.

Altijd een plan op maat

Bij Laan 7 krijgt ieder lid een op maat gemaakt trainingsplan. Hierbij combineren we intensieve begeleiding en training- en gezondheidsadviezen. Je profiteert van kennis en van de ultramoderne faciliteiten van Laan 7. Zo behalen we samen jouw optimale resultaat.