Persoonlijk plan

Wil jij met een persoonlijk plan, gericht en met resultaat samen trainen met Lesley of John?

Tijdens een persoonlijke intake bekijken we waar jouw behoeftes en kansen liggen om zo snel als mogelijk beter, efficiënter, effectiever te gaan trainen.

Als je traint wil je graag resultaat, of het nu gaat om meer kracht / fitheid ervaren of een uitgebalanceerde trainingsroutine (plan) om ook werkelijk te gaan afvallen of meer spiermassa te ‘gainen’.

Prijzen Personal Training
20220826 Laan7pt Erikdewitte LR IMG 8800

Fitness is een vak

Fitness is een vak en wij merken dat veel mensen nog geen idee hebben wat werkelijk echt trainen is.

Het gaat daarbij primair om de juiste frequentie en de juiste intensiteit. Dit totaal (frequentie x intensiteit) maakt jouw trainingsinput. Die bepalen we samen. Wij weten uit ervaring dat jouw trainingsinput bepaald of je wel of geen resultaat gaat ervaren.

Concreet gaan we samen jouw oefeningen doornemen betreft uitvoering en belasting (gewicht). Dit leggen we vast in een plan, met daarbij ook geplande evaluaties. Hoevaak en met welke frequentie we samen trainen: dat bepalen we samen en is afhankelijk van jouw behoefte.

Personal training is ook geschikt voor jou, wanneer je mogelijk nog geheel geen fitness ervaring hebt. Wij nemen ons fitness vak serieus, als jij ook serieus wilt trainen, dan zijn we mogelijk een match.

Maak een afspraak voor Personal Training
20220826 Laan7pt Erikdewitte LR IMG 8871

PERSONAL BOKS – MEDITATIE – PERSOONLIJKE GROEI

Nieuw vanaf januari 2024:

Vanaf volgend jaar januari start ik met het combineren van mijn passies: Actief sporten & mentaal groeien! Middels boksen kan ik ook jou op een hele fijne en plezierige actief letterlijk weer ‘in beweging zetten’.

Niet alleen hier in the gym, maar ook in het dagelijks leven.Waar je fysiek stapjes gaat maken ,zullen we samen ook inzoomen op jouw mentale groei. Samen gaan we boksen om jouw mind op orde te krijgen, zelfvertrouwen te ervaren, maar zeker ook om lekker fit te worden. Daarbij maken we de link met jouw mentale kracht.

Waar liggen jouw kansen voor mentale groei?

Samen gaan we middels meditatie en verschillende vormen van mindfulness (o.a. Yoga en ontspannen gesprekjes) bekijken waar jouw kansen liggen om ook mentaal dichter bij jouw essentie te komen.

Mail ons voor meer informatie
Laan7 Elketeurlinckx 135

Personal training kids (6 tot 10 jaar)

By Senna Pasveer

Senna heeft bewegen en sport natuurlijk niet van ‘een vreemde’. Net als haar vader en moeder zit sporten in haar bloed. Senna turnt al vanaf haar 4e. Hierdoor heeft ze heel veel eigen bewegingsgevoel en ervaring en heeft ze al veel kennis opgedaan waar het gaat om ‘didactisch’ leren (lesgeven).

Senna helpt jonge kinderen met individuele training (50 minuten), waar ze nog te jong zijn voor de reguliere fitness of (kids)boksfit. Senna traint met kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar.

Voordat Senna start, willen Lesley of John graag kennismaken met zowel de ouders als het kind. Ook Senna is bij dat gesprekje aanwezig, zodat de ouders ook kunnen zien wie Senna is. Daarnaast is het belangrijk dat er ‘een klik’ is tussen het Senna en de potentiële jonge sporter, en ook dit is vaak al snel duidelijk tijdens de eerste ontmoeting.

Het tarief van trainen met Senna is Euro 7,50 per keer. Het is mogelijk om hiermee een 10-rittenkaart aan te schaffen of per keer te betalen.

maak een afspraak voor een training met Senna
IMG 6277