Hoe wij te werk gaan

nog meer tijd voor jou: gedurende het hele traject

Personal Lifestyle bij Laan 7 geeft jou de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te werken aan een gezondere Leefstijl.

Tijdens een persoonlijke intake bekijken we waar jouw behoeftes en kansen liggen om zo snel als mogelijk gezonder te gaan leven, meer fitheid te gaan ervaren en beter in je vel (en mind) te gaan zitten.

Als je slecht slaapt, geen gezonde voeding nuttigt, passief bent in het dagelijks leven (een passief beroep hebt of weinig / niet sport) dan is het logisch dat je weinig energie ervaart.

Als daar ook nog stress bij komt en je ver weg bent van je eigen essentie, dan is het ook logisch dat je weinig vertrouwen hebt / regelmogelijkheden ziet om je gedrag en patronen te veranderen.

 

20220826 Laan7pt Erikdewitte LR IMG 8800

Helder traject

Lesley en John #Fitkoppel Laan 7 leven zelf een gezond leven. Gezondheid nastreven is voor ons net zo relevant en normaal als eten en naar het toilet gaan. Daar horen geen (haast nooit) ongezonde keuzes bij, dagelijkse (kracht) training, gezonde (echte) voeding, voldoende slaap (zo’n 8 uur per dag), mentale ontwikkeling middels Yoga en meditatie en het stoppen van perfectie en streven naar begeerte.

Ook dit is voor ons een reis geweest van jaren.

Laat ons jouw begeleiden en start ook jouw eigen, unieke ‘gezondheidsreis’.

Het kost wat, zowel geld als energie, maar wat je ervoor terugkrijgt is de investering in jouzelf meer dan waard.

Denk in kansen, geloof in jezelf, je vind het allemaal in jezelf. Jouw potentie is al aanwezig, mogelijk heb je enkel wat hulp nodig om jouw potentie te laten stralen.

Wij helpen jou graag!

Jij verdient het om goed in je vel te zitten. Daarvoor is voor iedereen wat anders nodig. Om te achterhalen wat jouw behoefte is - en wat jouw mogelijke valkuilen zijn - starten we jouw leefstijltraject met een uitgebreide intake. We bespreken jouw huidige voedings- en bewegingspatronen, jouw dromen, jouw angsten en jouw fysieke en mentale invloeden. We stellen doelen rondom jouw gezondheid, voeding en vitaliteit. Wanneer zit jij goed in je vel? Wat betekent dat voor jou? In dit traject is naast een plan op maat veel ruimte voor coaching, voedings- en sportbegeleiding. Alle disciplines bouwen we rondom jou. In kleine, haalbare stappen werken we toe naar blijvend resultaat.

Maak hier een afspraak met John of Lesley
Leefstijl Tafel