Altijd een stok achter de deur

Fitness, maar dan anders. En dat anders? Dat heet persoonlijke begeleiding. Met een bewezen trainingsplan heb jij altijd een stok achter de deur én de motivatie om jouw doel te bereiken.

We laten jou niet los. We beginnen met een gratis koffiegesprek waarop een uitgebreide intake volgt. Je traint 12 weken onder begeleiding van de aanwezige instructeur. Dit kan ook een combinatie zijn met de andere disciplines van Laan 7 zoals yoga, outdoor en groepslessen.

De alijd aanwezige Laan 7 instructeurs zijn echte professionals en opgeleid als rehabtrainers (fysiotrainers) of als personal trainer. Na iedere cyclus van 12 weken plannen we een evaluatie. We evalueren jouw doel en het behaalde resultaat en sturen bij waar nodig.

Infographic Trainenfitness

Nieuwste technologie

Hierbij worden wij ondersteund door de nieuwste technologie. Je krijgt een activity tracker en toegang tot jouw individueel ingerichte MyWellness app. Zo ben je voortdurend op de hoogte van je voortgang. Iedere 12 weken volgt een melding voor een evaluatie. Zo bundelen we jouw motivatie, onze kennis en de nieuwste technologie tot een bewezen methode voor duurzaam resultaat.

Kennisdelen

De trainers van Laan 7 zitten tjokvol kennis en ervaring. Deze delen ze graag me jou. Zowel individueel op de fitnessvloer als in cursussen die het hele jaar worden aangeboden. Een van deze cursussen is ‘Start 2 move’, voor als je nog niet eerder getraind hebt.

Tarieven abonnementen
Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 315

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 313

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 124

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 147