Omnia circuit

Het Omnia theater van Laan 7 is uniek. Niet alleen door de inrichting, denk aan motiverend licht en de nieuwste apparatuur, maar ook door de lessen die worden aangeboden. Deze zijn leuk, opzwepend en functioneel tegelijk. Je traint met een hartslagmonitor, waardoor je in jouw ideale trainingszone blijft. Of dat nu veilig of juist lekker uitdagend is: jij behaalt hier jouw gezondheidsdoelen met plezier.

Fit & Fun lessen

Laan 7 biedt twee soorten fit & fun lessen aan. De buik - billen - benen les, speciaal samengesteld voor vrouwen. Met een vrouwelijke instructeur werk je aan jouw aandachtsgebieden. Een leuke les, waar de focus ligt op de zones rondom de buik, billen en de benen. De andere les is de ‘Vitaal & Fit’ les, ontworpen voor mensen die actief ouder willen worden. Deze les geeft energie en de nadruk ligt op het doeltreffend, maar altijd veilig uitvoeren van oefeningen. Let op: deze les is zeker niet ‘oudbollig’. De les kent een gematigde intensiteit, waarmee jij – aan de hand van het unieke hartslagsysteem – persoonlijk invulling aan kunt geven en kunt werken aan jouw doel.

 

Traine Pushup

Outdoor lessen

Trainen op de Laan 7 buitensportplaats is een ware hit. Fun, uitdaging, hard werken en lachen zijn de ingrediënten om de outdoor lessen razend populair te maken. Dacht je dat jij enthousiast was? Ontmoet dan onze instructeurs! Zij halen iedere les het maximale in jou naar boven. De outdoor lessen kennen twee niveaus, waardoor er altijd een passende les is voor jou. Outdoor betekent bij Laan 7 out of the box sporten. Door de interactie en de frisse buitenlucht train je op onze buitensportplaats intensiever en dat merk je!

Tarieven abonnementen
Outdoor Band