Voel je sterk en in  je kracht

Yoga studio

Bij Laan 7 geloven we dat je goed voelen een combinatie is van aandacht voor body & mind. Van bewegen en van ontspannen. Van fysiek trainen en van mentaal tot rust komen. Met yoga combineer je lichamelijke oefeningen met meditatie en ademhalingsoefeningen. Yogalessen volgen is een laagdrempelige manier om zowel lichaam als geest fit en in balans te houden. Je werkt aan jouw mentale groei en zorgt voor meer rust en balans in jouw leven.


Yoga Groep

Natural movements

Be inspired to be you

Natural Movements is een les om te inspireren. Hier komen yoga, kracht en lenigheid samen. We motiveren je, om aan de hand van flows -  bewegingen - jezelf te leren kennen. Je ervaart al snel meer kracht en lenigheid en controle over je lichaam. Je haalt de ‘beauty’ in jezelf naar boven. Je krijgt zelfvertrouwen en gaat nog meer stralen. Je wordt sterker, leniger en fitter. De energie stroomt door je lijf!

Natural Movements (2)

Pilates

Train je lijf, ervaar rust

Pilates is een lesvorm waarbij body & mind centraal staan, alleen met een iets sportiever karakter dan yoga. In deze heerlijke les werk je aan jouw houding, rug en buikspieren. Kracht, balans en stabiliteit staan centraal. Wil je lekker trainen en tegelijk rust ervaren? Dan is pilates
geschikt voor jou.

Pilates

Outdoor yoga

Jij bent de natuur

Onze yoga studio is gedeeltelijk buiten ingericht. Als het weer het toelaat, ervaar je hier hoe het is om te werken aan jezelf terwijl de wind door je haren blaast. Je werkt hier in alle rust aan jouw natuurlijke ik.

Yoga Buiten

WE ARE YOGA

Yoga bij Laan 7: We are Yoga!

Yoga Workshops

Workshops, blijf altijd nieuwsgierig

Zodra de RIVM-richtlijnen het toelaten lanceren wij onze workshop agenda. Denk hierbij aan meditatie en klankschalen workshops, maar ook hele gave yoga en natural movements events. Ook staat er een yogareis op de planning. We'll keep you posted!