Hoe wij te werk gaan

Workshops yoga 2021-2022

Wil jij nieuwe inspiratie opdoen, je standaard patronen doorbreken, heerlijk jezelf verwennen met een lange practice en bezig te zijn met balans tussen yin en yang dan kun jij je aanmelden voor een losse workshop of je kunt ook gebruik maken van een yoga strippenkaart.

- Losse workshops, prijs per workshops                                              - Strippenkaart  5 x workshops = 200euro                                          - Strippenkaart 10 x workshops= 350euro

Hier aanmelden
Yoga Pilates

Zondag 10 juli Mini Retreat By Lesley& Inge& Wendy 10.00-12.30 uur

YOGA LAAN 7 Mini Retreat
Kasteel tuin ~ Een frisse start van de zomer

Bij WE ARE YOGA bieden we graag verdieping met onze lessen en workshops. Daarnaast willen we je elk seizoen meenemen op reis in een We ARE YOGA Mini Retreat. Een middag in het weekend die helemaal in het teken staat van selfcare, verdieping en bewustwording. Een middag voor JOU! 

Opladen in de zomer

Op zondag 10 juli 10.00-12.30 uur gaan Inge en Lesley een heerlijke en uitgebreide Yin-Yangles verzorgen in de prachtige kasteeltuinen van Geldrop.
Daarnaast zal Wendy ons ondersteunen met haar prachtige live stem en Inge met haar harmonium.
Even een moment voor jezelf, zoek de rust en verstilling, om vervolgens de dag heerlijk ontspannen door te komen.
Leg je ( eigen )matje klaar, trek comfortabele en warme kleding aan, neem een dekentje, drinken en eventueel extra kussens mee ter ondersteuning.
Deze vorm is toegankelijk voor iedereen.

In deze yogales spelen we met de verschillende kwaliteiten van Yang en Yin en zo creëren we een innerlijke balans.
Ben jij erbij?.

Programma bestaat uit:
 • Opening met welkom
 • Rustige Hatha yangles
 • Yin yoga 
 • Ademoefeningen & Meditatie
 • Met klankschalen concert en mantra;s live
 • Een cadeau als mooie herinnering


Wanneer? Zondag 10 juli 2022

Aanmelden: info@laan7.nl
Hoe laat? 1000-12.30 uur
Bijdrage? € 35,- pin of tikkie

Docent Lesley Pasveer & Inge de Weijer & Wendy Vorstenbosch

Inclusief: Yin yoga, , Hatha yoga, meditatie, live muziek en cadeau.

​De Mini Retreat gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen en maximaal 

Deze vorm is toegankelijk voor iedereen.
We ontvangen je graag om 9.45 uur bij de parkeerplaats van de Kasteeltuin Geldrop, we gaan gezamenlijk naar de prachtige plek voor de yogales.
Hier aanmelden
IMG 6129

Zondag 6 Februari 10.30 -13uur Restorative XL By Jessica

Restorative XL 

Vol ontspanning de winter tegemoet

​Vind je een reguliere Restorative yogales ook altijd te kort duren? Trakteer jezelf dan op deze extra lange sessie van 2,5 uur en boek je eigen mini-retreat!

Met je lichaam ondersteund door alle props die we beschikbaar hebben in de studio, wordt je meegenomen op een diepe ontspannende reis. Ontdek hoe het voelt om al je zorgen en inspanningen die de afgelopen periode kunnen spelen, helemaal van je af kunnen glijden. En hoe je weer terug kunt komen tot de diepe rust die altijd binnen in jezelf aanwezig is.

Tip!

Dit mini-retreat kun je zelf nog helemaal compleet maken door te zorgen dat je avondeten al voor je klaar staat als je erna thuis komt. Wie weet vooraf zelf bereid met je favoriete ingrediënten of door iemand anders voor je geregeld. Glij van deze workshop vol rust van de mat moeiteloos door naar je avond en zet de toon voor de rest van de maand!

Wat is Restorative yoga?

In Restorative yoga staat ontspanning van het lichaam voorop. Het is één van de minst actieve yogavormen. Met behulp van props, zoals kussens, dekens, bolsters, blokjes en riemen, ondersteun je je lichaam in elke yogahouding. Het geeft de ervaring alsof je lichaam zweeft op wolken of aan het wateroppervlak. Om je lichaam de tijd te geven om ontspanning te vinden, worden de houdingen voor langere tijd aangehouden (5 tot soms wel 20 minuten). Op een gegeven moment ervaar je zelfs de ontspanningsreflex, waarmee je toegang krijgt tot de diepere en subtielere lagen van je zijn.  

YOGA LAAN 7 Restorative XL
Wanneer? Zondag 6 Februari 2022
Hoe laat? 10.30-13.00 uur
Bijdrage? € 35,-

Docent? Jessica Jaspers

De workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen en maximaal 14 personen.

Hier aanmelden
Laan7 Elketeurlinckx Selectie Socialmedia 209

Zondag 20 februari 10-12uur Vinyasaflow Yoga 1 By Inge

Begroet de zon

Waarom zou ik de Zonnegroet doen?
De Zonnegroet kan losstaand worden uitgevoerd want het is een complete oefening op zichzelf maar kan ook dienen ter voorbereiding op een intensievere yoga-sessie. Het zorgt voor circulatie, spierkracht, soepelheid en het versterkt je concentratie en geestkracht. Het is de bedoeling dat je de houdingen met aandacht en controle uitvoert. In het begin kan het best zwaar zijn maar als je vaker doet wordt het steeds natuurlijker en fijn!
De vinyasa yoga lessen beginnen altijd met een aantal zonnegroeten, het vormt de basis voor de daarop volgende flow van yoga houdingen (Asana’s), met aansluitend de eindontspanning (savasana) en meditatie.

In deze workshop ga je ervaren:                                                     

 • Wat de effecten en voordelen van de zonnegroet zijn           
 • Hoe je de zonnegroet precies uitvoert
 • Welke aanpassingen je binnen de zonnegroet kunt doen
 • Waar en hoe je met de zonnegroet aan de slag kunt gaan
YOGA LAAN 7: workshop Vinyasaflow

Wanneer? Zondag 20 Februari 2022
Hoe laat? 10.00-12.00 uur
Bijdrage? € 30,-

Docent? Inge de Weijer

De workshop gaat door bij minimaal 7 aanmeldingen en maximaal 14 personen.
Hier aanmelden
Natural Movements (2)

Zondag 6 Maart 10-13 uur Yin yoga, Etherische olie en de Chakra's

Yin yoga, Etherische olie & de Chakra's

Een reis door de chakra's met Yin yoga en ondersteunende geuren

Een extra lange yin yogales met meditatie van 3 uur. Tijdens deze les nemen Lesley en Inge je mee op reis door de chakra's. Daarbij maakt zij gebruik van de krachtige werking van etherische oliën.

​De zeven chakra's kun je zien als energiekruispunten in je lichaam. Alle zeven hebben ze hun eigen bijbehorende thema's. Een goede chakra-balans zorgt ervoor dat je je ook letterlijk in balans voelt. Je voelt je energiek, staat met beide benen op de grond en hebt een goed contact met je intuïtie.

We beginnen met een meditatie voor het eerste chakra, waarna een yin pose volgt die ondersteunt bij het openen van dit chakra. Vervolgens gaan we zo alle (zeven) chakra's langs. Ontmoet de chakra's in je lichaam met bijbehorende thema's in dit moment. Misschien heb je de workshop al vaker gevolgd. Prachtig om te zien hoe je verandert en andere thema's je meer aan kunnen spreken dan de vorige keer.

YOGA LAAN 7
Wanneer? Zondag 6 maart 2022
Hoe laat? 1000-13.00 uur
Bijdrage? € 45,-

Docent? Lesley Pasveer & Inge de Weijer

De workshop vindt plaats bij minimaal 10 en maximaal 14 deelnemers. Meld je aan bij Laan 7: tel: 0407676575, email: info@laan7.nl

Hier aanmelden
Laan7 Elketeurlinckx Selectie Socialmedia 242

Zondag 24 april 10-15.30 uur Dag Retraite open je hart ( Lesley & Inge & Wendy)

Dag Retraite Open je Hart

Kom in je kracht met deze fijne serie voor het openen van het hart.
Wat we ervaren, hoe we denken en wat we doen heeft invloed op hoe de energie stroomt in ons lichaam. 

De borst en de schouderbladen is een plek waar we vaak onverwerkte emoties opslaan, zeker als het gaat om emoties over de relatie met onszelf en anderen. Yoga kan helpen bij het herstellen van de energiestromen. Je brengt door de houdingen letterlijk beweging in de weefsels waardoor de energie (Chi) weer gaat stromen.
Deze serie asana’s (yoga houdingen) helpen je bij het proces van het herstellen en versterken van de energie in je borst en rondom het hart. Je zult merken dat je meer liefde voor jezelf hebt en voor anderen om je heen, dat je kwetsbaarder durft te zijn, puur durft te genieten en fijnere relaties aangaat met anderen. Je hebt meer vertrouwen in de mensen om je heen en hun oprechtheid.
 • Yoga & meditatie
 • Klankschalen en Harmonium
 • Ontspanningsconcert met Live zang en muziek
 • Gezonde Lunch, yoga thee, gezonde snacks

YOGA LAAN 7 Dag retraite
Wanneer? Zondag 24 april 2022
Hoe laat? 1000-15.30 uur
Bijdrage? € 70,-

Docent? Lesley Pasveer & Inge de Weijer & Wendy Vorstenbosch

De workshop vindt plaats bij minimaal 10 en maximaal 14 deelnemers. Meld je aan bij Laan 7: tel: 0407676575, email: info@laan7.nl

 

Hier aanmelden
IMG 9962 2

Wie verzorgen de lessen?

Inge (1)

Inge de Weijer