Corona toegangsbewijs

' Steeds veilig & verantwoord bewegen'

Komende tijd zetten wij weer alles op alles om jouw bezoek aan Laan 7 zo plezierig en veilig als mogelijk te maken. Dat deden we in het verleden samen en dat gaan we nu weer doen.

Vanaf aanstaande zaterdag zijn wij genoodzaakt tot het uitvoeren en checken van een coronatoegangsbewijs (CTB).

Deze controle geldt enkel niet voor:

  • cliënten met een behandeling fysiotherapie / podotherapie in de behandelkamer;
  • outdoor fitness Laan 7;
  • deelnemers COOL welke bij Bregje komen voor een individuele of groepssessie in een ruimte anders dan de trainingsruimte.

Wel vragen wij deze cliënten een mondkapje op te houden bij het betreden van Laan 7 en wanneer in het contact met de fysiotherapeut of leefstijlcoach (binnen de afstand van 1,5 meter). De fysiotherapeut en/ of leefstijlcoach zal hetzelfde doen. Reden hiervoor is dat deze groep niet gecontroleerd hoeft te worden met middels het CTB.

Controleren van het CTB voeren we uit met een scanner, waarmee we jouw unieke QR code scannen, controleren en je identiteit checken met een geldig ID.

Je kunt jouw QR code ook fysiek (uitgeprint) meenemen.

Let op: zonder QR code in combinatie met jouw legitimatie kunnen en mogen we je op dat moment niet binnen laten. Heb daar aub begrip voor.

Volg bij binnenkomst de route naar de scanner en houd je QR code en ID aub bij de hand. Dit geeft een snelle doorstroom.

Deze check voeren we uit bij:

  • patiënten fysiotherapie welke oefenen/ revalideren in de trainingszaal;
  • sporters die trainen/ fitnessen in de trainingszaal;
  • leden die komen voor een individuele sessie leefstijlcoaching of trainingscoaching bij hun trainer / coach

Het dragen van een mondkapje voor bovenstaande groepen is niet nodig / verplicht. Onze toestellen staan allemaal terug op de 1,5 meter: 1,5 meter is veiliger! Ons verzoek is om binnen zelf gehoor te geven aan het hanteren van de 1,5 meter, naar ons en naar collega sporters/ Yogi's binnen Laan 7.

Voorlopig hanteren wij in de trainingsruimte geen 'vakken /looprichtingen'.

Onze instructeurs en trainers/ coaches dragen wel een mondkapje als zij zich bewegen in de trainingszaal of Yogi-/ Pilatesruimte.

Reden hiervoor is dat zij mogelijk binnen de 1,5 meter corrigeren/ instrueren/ praten in contact met jou of in contact met een collega sporter / yogabeoefenaar.

Zoals je van ons gewend bent blijven we natuurlijk werken met de tijdsblokken zoals bij jullie allen bekend in de MW app.

Hierdoor weten we altijd hoeveel mensen er binnen zijn en met de aantallen zoals in de app is een 1,5 meter afstand goed te hanteren. Daar staan wij voor!

Blijf fysiek en/ of mentaal bij ons actief, werk aan jouw gezondheid/ fitheid, op de manier die je zo graag doet! Mocht je om welke reden dan ook geen CTB kunnen of willen tonen, maak dan contact met ons via telefoon of email (info@laan7.nl).

Vetrouwende op deze manier voldoende informatief te zijn geweest,

Namens Laan 7

Team Fysiotherapie

Team Trainen / Fitness / Leefstijl 

Team Yoga & Pilates

John & Lesley Pasveer

Eigenaren Laan 7