Yoga Laan 7

Combi Yoga

Mijn naam is Lesley Pasveer- Harks, en beoefen sinds 10 jaar Hatha- yoga. Nadat ik zelf 2 x een burn-out heb gehad ben ik na mijn fysiotherapie opleiding de 4- jarige haptotherapie opleiding gaan volgen. 

"Yoga is voor mij de focus geweest om weer bewust te worden van mijn ademhaling."

Bewust voelen en ervaren dat ik adem. Ademen is leven. Hierdoor maak je verbinding met jezelf, je lijf en wordt je bewust van wat je lichaam je verteld. Hoeveel ruimte heb je in je lijf, hoe gespannen of ontspannen is je lijf, hoe diep gaat je ademhaling. Naast bewuste ademhalings- mindfulness, - & ontspannings oefeningen, afwisselend met yogahoudingen en meditaties heb ik geleerd om helemaal te kunnen ontspannen. Je gedachten in je hoofd meer op de achtergrond laten, waardoor er meer rust ontstaat. Zowel mentaal als in je lijf. Hierdoor sta je steviger, bewuster en ontwikkel je meer zelfvertrouwen, omdat je bewust bent van je ademhaling en wat jouw lichaam je vertelt.

Wanneer je veel piekert en/ of gedachten hebt, spanning voelt in je lijf, is er te weinig ruimte in je lijf, de ademhaling blokkeert en raak je uit balans.

Mijn passie is om iedere dag die verbinding met jezelf aan te gaan, te voelen, en vanuit hier contact te maken met alles en iedereen. Zelf beoefen ik iedere dag yoga en dat is mijn way of life geworden. 

Naast haptotherapie wil ik mensen helpen, begeleiden en coachen en laten ervaren door de Combi –Yoga wat dit met je lichaam en geest kan doen.

Combi- yoga bestaat uit een opbouw van losmaak- en mindfulness oefeningen, ademhalingsoefeningen, asana’s (yoga houdingen), meditatie- en ontspanningsoefeningen.

De lessen zijn gevarieerd, vaak opgezet vanuit een bepaald thema, en worden zodanig aangeboden dat iedereen ze op zijn eigen manier kan volgen en ervaren in het hier en het nu. 

Plan gerust een gratis proefles om Yoga binnen Laan 7 te ervaren.

Je kunt ook vrijblijvend kennismaken met de yogadocenten: bel of mail hiervoor naar Laan 7 en geef aan met wie je een kennismaking wilt plannen. 

Contact opnemen