Yoga 01 Laan 7

Zwangerschapsyoga

Professionele zwangerschapsyoga die je lichamelijk en mentaal voorbereidt om jou zwangerschap en bevalling met vertrouwen tegemoet te zien.

MAM2B is een moderne, complete en praktische cursus zwangerschapsyoga die je helpt om je bevalling met het grootste vertrouwen tegemoet te zien. Mijn oefeningen komen uit verschillende westerse en oosterse stromingen en zijn gericht op het behoud van de natuurlijke balans in lichaam én geest tijdens de zwangerschap.

Waarom het zo goed werkt?

Tijdens je zwangerschap wordt er veel van je gevergd: de baby groeit in je buik, maar ook groei je toe naar het moederschap. Zwangerschapsyoga laat je deze veranderingen bewuster ervaren en begrijpen. Dit geeft verbondenheid met je kindje en brengt meer rust voor jezelf. 

Door bewustwording en ontspanning van je lichaam zie je met meer vertrouwen de bevalling tegemoet. Bewust ontspannen helpt je omgaan met de heftigheid van de weeën. Meerdere zorgverzekeraars bieden daarom ook vergoeding voor de cursus.

​ Plan gerust een gratis proefles om Yoga binnen Laan 7 te ervaren.

Je kunt ook vrijblijvend kennismaken met de yogadocenten: bel of mail hiervoor naar Laan 7 en geef aan met wie je een kennismaking wilt plannen. 

Contact opnemen