Nieuwsoverzicht

12 maart 2019

Hoe breng ik lichaam en geest in balans?

Je hoort het steeds vaker voorbij komen. Het lijkt echt iets van de laatste tijd, maar tegelijkertijd kan het ook als een zweverige uitspraak ervaren worden.

Lees meer
28 februari 2019

Slaap je slecht door stress? 9 tips om beter in slaap te vallen

In deze blog wil ik de tips om beter te kunnen slapen als je te maken hebt met stress, paniek, angst, burn-out of andere aandoeningen die hier op lijken met je delen. De veranderingen en oefeningen zijn simpel, maar je moet ze wel doen.

Lees meer
7 november 2018

Wat kun je doen tegen werkstress en hoe voorkom je het?

Hard werken en vergeten je rust te pakken, kan leiden tot stress. Dit komt steeds vaker voor en kan nadelige gevolgen hebben.

Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. Zo’n 14 procent van de werknemers kampt met een burn-out, waarvan 5 procent als gevolg daarvan langdurig thuis komt te zitten. Volgens onderzoek van het NRC, berekend door het CBS en Arboned, zijn de jaarlijkse verzuimkosten begroot op 1,8 miljard euro. Om meer aandacht te besteden aan het fenomeen werkstress, vindt van 12 tot en met 15 november 2018 de vijfde Week van de Werkstress plaats.

Lees meer
30 oktober 2018

Welkom Bregje in ons team!!

Beste mensen van Laan7,

Mijn naam is Bregje Wijnhoven, 23 jaar en woonachtig in Kronenberg (Noord-Limburg). Ik ben onlangs aangenomen als leefstijlcoach, waarbij ik naast Kim kom te staan. Sporten zit in mijn familie, waardoor ik altijd al bezig ben geweest met verschillende soorten sport (tennis, dansen, paardrijden, majorette en volleyballen).

Lees meer
21 oktober 2018

YIN- YOGA Oktober 2018

Waarom is Yin yoga waardevol voor jou?

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je de houdingen langer vast houdt. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Het verbeterd de mobiliteit van het lichaam (leniger) en zorgt dat de gewrichten beter in conditie komen (krachtiger).

Lees meer