Dsc 1690

Nieuws

Beste klanten, leden, sporters en yogabeoefenaars,

Op dit moment wordt de hele wereld getroffen door het Corona virus en dit heeft invloed op iedereen. Het belangrijkste is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en die van elkaar. Zoals jullie weten is Laan 7 daarom ook gesloten t/m 28 april. We behandelen alleen voor spoed en acute klachten met ernstige pijn.

Indien dit bij u het geval is dan kunt u een bericht achterlaten op de voicemail maar bij voorkeur vragen we u om uw hulpvraag te mailen naar info@laan7.nl

Voor cliënten die toch graag begeleid willen worden door de fysiotherapeut is het mogelijk om een telefonisch consult aan te vragen. Overleg en coaching kan dan op deze manier toch plaatsvinden.

Jouw leefstijl en/ of yoga abonnement stopt tijdelijk

Laan 7 heeft besloten om alle abonnementen tijdelijk stop te zetten en om te stoppen met incasseren van de abonnementsgelden van de lidmaatschappen. Dit betekent dat de einddatum van de contracten met eenzelfde periode worden opgeschoven. Op het moment dat Laan 7 weer open mag gaan we de incasso weer inzetten.  Deze regeling gaat in vanaf het moment dat we gesloten zijn, maandag 16 maart. 

Om in deze tijden te denken in mogelijkheden zullen wij de sporters en yogabeoefenaars onder ons online Yoga lessen en Trainingen aanbieden via de mail zodat wij toch op afstand een positieve bijdrage kunnen leveren aan jullie fysieke en of mentale gezondheid.

We vertrouwen op jullie begrip.

Voor al uw vragen kunt u ons telefonisch contacten of een email sturen aan info@laan7.nl. Ook wil ik aan u de mogelijkheid bieden om mij persoonlijk te contacten indien gewenst: lesley@laan7.nl

Het blijven bewegen is juist in deze tijd belangrijk,
zowel lichamelijk als mentaal!

We gaan jullie de komende periode trainingsmogelijkheden voor thuis aanbieden voor zowel leefstijl als yoga.Je ontvangt deze per mail met daarin de link naar de workout en/of het YouTube- kanaal.

Zo proberen we jullie zoveel mogelijk met aandacht te blijven begeleiden. 

Heb je vragen of wil je graag contact met je coach? Stuur een mailtje naar info@laan7.nl en Kim, Bregje, Glen, Aniek en Johan nemen contact met je op

Hartelijke groeten,

Team Laan7

Teamfoto Laan 7 Geldrop Afbeeldingbalk