Dsc 1690

Goed nieuws

Laan 7 start per 1 juli met alle Leefstijl- en Yoga-trainingen!

Vanaf 1 juli hebben wij vanuit de overheid toestemming om te mogen starten met alle activiteiten bij Laan 7.

De opening per 1 juli is uiteraard nog wel onder voorwaarde dat de komende persconferentie van onze premier Rutte, voldoende ruimte geeft om daadwerkelijk open te gaan. Mocht deze persconferentie aanleiding geven tot gewijzigde berichtgeving dan stellen we jullie hiervan op de hoogte.

Het is voor ons allemaal momenteel een bijzondere tijd waarin we leven en we beseffen dat deze tijd niet voor iedereen even makkelijk is. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar hoe het met jullie gaat en zijn we heel blij dat we jullie binnenkort weer kunnen ontmoeten.

Meer dan ooit is de afgelopen periode gebleken dat een actieve en gezonde leefstijl noodzaak is! Met een gezonde leefstijl, dat wil zeggen, voldoende bewegen, gezonde voeding, niet roken, goed slapen en ontspanning vergroten we onze weerstand en ons immuunsysteem. Hierdoor zijn en voelen we ons fitter en zijn we minder vatbaar. Dus zeker ook vanuit preventief oogpunt belangrijk voor ieder van ons. Natuurlijk begeleiden wij je hierin mét aandacht maar ook op een manier dat je er veel plezier aan beleeft. Ontspanning door inspanning!

Vanaf 1 juli start Laan 7 weer met alle Leefstijl-en Yogatrainingen. De trainingen vinden plaats in de oefenzaal en er blijven ook een aantal trainingen buiten beneden in de tuin aan de zijkant van ons pand. Het is mogelijk om jouw trainingen vanaf 24 juni weer in te boeken met de MYWellness App. Het inboeken van de trainingen kan behalve via de App ook bij de receptie. De zuil in de oefenzaal mag alleen gebruikt worden door de leefstijlcoaches. 


Jouw leefstijlcoach gaat komende week contact met je opnemen om een coachingsgesprek in te plannen zodat je samen gaat bekijken waar je staat, wat je doelen zijn om zo weer verantwoord en veilig te starten!

Terug naar het “gezonde normaal”!

Wij starten veilig, verantwoord en vertrouwd weer op. Hanteren hierbij de richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid. Dit houdt in dat we ons houden aan de anderhalvemeter maatregel, hiervoor is de trainingszaal aangepast. Twijfelt u, wij zijn veilig en we volgen het hygiëneprotocol, er zijn desinfectiemiddelen en we trainen in kleine groepjes.  Samen zorgen we hiervoor!

We vragen daarom aan jou om de instructies en de looproutes te volgen. Zelf een handdoek mee te nemen en te gebruiken op de apparatuur en je eigen bidon van thuis mee te nemen. Ook vragen we je om bij het 1e bezoek een 'Corona triageformulier' in te vullen.

Mocht je nog vragen hebben of behoefte hebben om te zien of te horen hoe wij Laan 7 momenteel ingericht hebben en klaar zijn voor de RE-opening?

Plan dan een afspraak door te mailen met lesley@laan7.nl of bel 040-76 76 575.

Fijn om elkaar weer te ontmoeten!

 

Fysiotherapie Fysio

Fysiotherapie & Haptotherapie

Heb je een bezoek aan de fysiotherapeut of Haptotherapeut uitgesteld en ervaar je mentale klachten, of acute klachten van pijn en/of  kunnen we je begeleiden met revalideren na bv. een operatie, bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak.

Ben je reeds onder behandeling bij Laan 7 en wil je iets bespreken met je fysiotherapeut of haptotherapeut ook dit kun je ons telefonisch of per mail laten weten. Onze fysiotherapeuten zullen zelf ook contact met je opnemen om samen te bespreken hoe én op welke manier de behandeling voortgezet kan gaan worden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur en/of stuur een mail naar info@laan7. nl

Kom niet naar Laan 7 zonder vooraf telefonisch contact. 
Hartelijke groeten,

Team Laan7

Teamfoto Laan 7 Geldrop Afbeeldingbalk