Dsc 1690

Goed nieuws

Beste klanten, leden, sporters en yogabeoefenaars,

Vanaf vrijdag 1 mei 2020 is Laan 7 weer volledig open voor specialistische fysiotherapie, sportzorg, chronische zorg en Haptotherapie!

We zijn de afgelopen periode open gebleven voor behandelingen op afstand en voor behandelingen voor mensen bij wie uitstel geen mogelijkheid was i.v.m. gezondheidsproblemen.

We gaan nu echter ook weer open voor iedereen waarvoor een behandeling in de praktijk noodzakelijk is om tot een goed resultaat te komen.

We hebben de noodzakelijke maatregelen getroffen, zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige manier kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol.

Wij vragen u om zich te houden aan de volgende maatregelen:

  • Breng een handdoek mee
  • Kom alleen als u de afgelopen 24 uur geen klachten hebt gehad van keelpijn, hoesten neusverkouden en/of koorts
  • Kom niet te vroeg, maximaal 2 minuten van te voren
  • Kom alleen, alleen als het noodzakelijk is kunt u een begeleider meenemen
  • De kleedkamers zijn gesloten, wilt u zich thuis omkleden als u komt trainen  
  • De pantry is gesloten. Als u komt trainen mag u een eigen afgesloten bidon meenemen                    

Fysiotherapie & Haptotherapie

Heb je een bezoek aan de fysiotherapeut of Haptotherapeut uitgesteld en ervaar je mentale klachten, of acute klachten van pijn en/of  kunnen we je begeleiden met revalideren na bv. een operatie, bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak.

Ben je reeds onder behandeling bij Laan 7 en wil je iets bespreken met je fysiotherapeut of haptotherapeut ook dit kun je ons telefonisch of per mail laten weten. Onze fysiotherapeuten zullen zelf ook contact met je opnemen om samen te bespreken hoe én op welke manier de behandeling voortgezet kan gaan worden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur en/of stuur een mail naar info@laan7. nl

Kom niet naar Laan 7 zonder vooraf telefonisch contact. 

Leefstijl Outdoor

Outdoor leefstijl- en Yoga abonnement

Laan 7 gaat vanaf dinsdag 12 mei Leefstijl- en/of Yogalessen buiten aanbieden. Yoga-Dance, piloxing met booty, Yin Yoga en Pilates staan ook op het rooster voor dit abonnement.  Deze Leefstijl- en/of Yogatrainingen gaan plaatsvinden in de mooie tuin bij Laan 7, aan de linkerzijde van het pand. Natuurlijk worden ook deze trainingen verzorgd door onze eigen leefstijlcoaches!

Het Outdoor Leefstijl-Yoga abonnement is een maandabonnement voor 8 trainingen per maand. De kosten hiervoor bedragen 40 euro. Inschrijving voor dit abonnement is alleen mogelijk voor onze huidige leden van leefstijl- en/of-yoga.

Je kunt zelf bepalen en combineren wat je wilt volgen, alleen leefstijl, alleen yoga lessen maar een mix van beide is ook mogelijk. Het abonnement loopt automatisch af, en is per maand verlengbaar. Deze outdoor trainingen worden aangeboden totdat het sporten binnen weer toegestaan is.

De trainingen en yoga vinden plaats maandag tot en met vrijdag in de ochtend- en avonduren. Indien je een abonnement afsluit dan kun je daarna met de App Mywellness het rooster inzien en inschrijven (verplicht) voor de trainingen / yoga. Indien er veel animo is dan is het mogelijk dat de uren uitgebreid gaan worden.

Meld je aan door een mail te sturen naar: info@laan7.nl of bel met 040-7676575 en wij regelen direct jouw inschrijving voor dit Outdoor abonnement.

Jouw leefstijl en/ of yoga abonnement stopt tijdelijk

Laan 7 heeft besloten om alle abonnementen tijdelijk stop te zetten en om te stoppen met incasseren van de abonnementsgelden van de lidmaatschappen. Dit betekent dat de einddatum van de contracten met eenzelfde periode worden opgeschoven. Op het moment dat Laan 7 weer open mag gaan we de incasso weer inzetten.  Deze regeling gaat in vanaf het moment dat we gesloten zijn, maandag 16 maart. 

Om in deze tijden te denken in mogelijkheden zullen wij de sporters en yogabeoefenaars onder ons online Yoga lessen en Trainingen aanbieden via de mail zodat wij toch op afstand een positieve bijdrage kunnen leveren aan jullie fysieke en of mentale gezondheid.

We vertrouwen op jullie begrip.

Voor al uw vragen kunt u ons telefonisch contacten of een email sturen aan info@laan7.nl. Ook wil ik aan u de mogelijkheid bieden om mij persoonlijk te contacten indien gewenst: lesley@laan7.nl

Het blijven bewegen is juist in deze tijd belangrijk,
zowel lichamelijk als mentaal!

We gaan jullie de komende periode trainingsmogelijkheden voor thuis aanbieden voor zowel leefstijl als yoga.Je ontvangt deze per mail met daarin de link naar de workout en/of het YouTube- kanaal.

Zo proberen we jullie zoveel mogelijk met aandacht te blijven begeleiden. 

Heb je vragen of wil je graag contact met je coach? Stuur een mailtje naar info@laan7.nl en Kim, Bregje, Glen, Aniek en Johan nemen contact met je op

Hartelijke groeten,

Team Laan7

Teamfoto Laan 7 Geldrop Afbeeldingbalk