1A69A0Ab C279 4A0A A7F6 Bafb54C15Bb0

Live Lessen & On demand Lessen

Vanaf 4 Januari zal het aanbod binnen Laan 7 uitgebreid worden met online Live-, en on-demand lessen.

Live Lessen zijn workouts welke je thuis kunt uitvoeren met minimale apparatuur, op je telefoon, tablet of computer. Voor deze lessen maak je een reservering via de Mywellness app in je groepslesrooster. 

On demand lessen zijn trainingen welke zijn opgenomen. Van deze lessen kan je op elk moment van de dag gebruik maken wanneer het jou uitkomt!. Lessen in verschillende categorieën, intensiteiten, tijdsduren en met verschillende instructeurs. Voor deze lessen hoef je geen reservering te maken. Je kunt via de Mywellness app op de homepage je On demand lessen inzien.

Welke Live Lessen worden er aangeboden?

De Live Lessen die vanaf 4 januari op het groepslesrooster komen zijn:

Live lessen in de trainingszaal

Start to Moving: beginnersles waarin iedereen kan aansluiten, mobiliteit en algemene kracht zijn de uitgangspunten.

Performance: Intensievere work out waarbij kracht, stabiliteit en conditie centraal staan.

Bbb: krachttraining waarbij de buik, billen en benen centraal staan.


Live lessen in de yogazaal

Yoga Yin: laagdrempelige rustige yogales voor iedereen toegankelijk, je blijft 3-4 min in dezelfde houding waarbij je je bindweefsel oprekt en mobiliseert.

Yoga Yang-Yin: 30 min ,actievere yang yoga met hatha vormen en flows van yogahoudingen, matige/ intensievere les afgewisseld met Yoga Yin, rustige statische yoga.

Yoga Hatha: laagdrempelige yoga waarin de spieren meer actief zijn, voor iedereen toegankelijk.

Pilates: Intensievere workout waarbij kracht, stabiliteit van de buik, benen, billen en armen centraal staan. Een echte core training.

Img 1539

Gebruik Mywellness app voor de Live & On demand lessen

De Mywellness app kunt u downloaden in de app/apple store. Om de Live lessen te reserveren opent u de app en controleert u of u minimaal versie 5.06 hebt. 

Om de live lessen te volgen klikt u op Lesrooster in de Mywellness app en hier kunt u de Live les reserveren. U kunt dan de les volgen: 'via telefoon, Ipad of computer'. U krijgt dan een bevestigingsmail op de computer waarin de door u gereserveerde les staat.

10 minuten voorafgaand aan de start van de les opent uw instructeur de live les, dit om u te verwelkomen en de les kort te introduceren. Ga naar het lesrooster en ga naar de door u gereserveerde les. Onderaan uw scherm staat ' NU DEELNEMEN'. Klik hierop.

Bekijk hieronder de 2 filmpjes voor verdere uitleg over onze online aanbod en de reservering voor de Live lessen.

Uitleg reservering Live,- en On demand Lessen

Live,- en On demand lessen vanaf 4 januari