Beste Leden,

Graag een bericht vanuit onze kant na wederom de afgelopen persconferentie;

Momenteel is ieders individuele compensatie verwerkt.

Voor de mensen die 50% compensatie als optie gekozen hebben, is 50% van de tijd gecompenseerd van de gesloten periode van 19 januari tot 1 maart.

Dit aandeel is in mindering gebracht op de incasso van maart.

Voor mensen die 100 % compensatie als optie gekozen hebben:

Karin heeft de gehele periode van sluiting van 19 januari tot 1 maart  toegevoegd aan het einde van jouw contractsperiode.

Voor de mensen die ons 100% hebben gesteund: geweldig, onze dank is enorm.

Het was ook erg leuk om jullie weer fysiek te zien met onze bezorgservice Lesley & Senna…

 

We weten na de persconferentie van afgelopen dinsdag helaas nog geen datum dat we open zullen gaan. Er is een aangekondigde persconferentie 8 maart en daarin horen we wat er eventueel wel / niet mogelijk is vanaf 15 maart.

Voor nu is dan ook duidelijk dat de huidige maatregelen zeker nog duren tot 15 maart en we tot die tijd gesloten zijn voor ‘Bewegen – Trainen – Leefstijl – Yoga & Pilates’

 

De komende compensatie voor de weken welke we in maart gesloten zijn, zullen op dezelfde manier gecompenseerd gaan worden zoals we nu hebben gedaan.

Mocht je voor dezelfde compensatie optie kiezen dan hoef je niets te laten horen. Mocht je een andere compensatie willen kiezen voor de periode vanaf 1 maart, geef dan je keuze uiterlijk voor 20 maart door via info@laan7.nl t.a.v. Karin.

Als we niets horen dan verwerken wij de compensatie van sluiting na 1 maart op dezelfde manier zoals jouw keuze was voor de periode 19 januari tot 1 maart.

 

Wat gaan we doen de komende tijd en wat kunnen we daarmee betekenen voor jouw Fysieke & Mentale Gezondheid…

 

Onze boodschap in deze is: ‘Kom samen met ons in Beweging, zowel fysiek als mentaal!

Deze vervelende periode duurt al erg lang en het is echt belangrijk om aan jouw gezondheid te werken! Juist NU!

Wij zijn er om jou te helpen waar het gaat om beweging, training, voeding, gedragsverandering en mentale kracht, balans & rust. Binnen Laan 7 werken we met professionals, waardoor er veel kennis in huis is om jou echt te helpen!

 

Leden Training & Leefstijl:

Je ontvangt rondom eind volgende week een persoonlijke boodschap van jouw coach: echt een opkikkertje! Hierin nodigen wij jou uit om een buiten afspraak te maken met jouw coach: Een momentje waarop je lekker aan de picknicktafel een kopje koffie drinkt en bespreekt waar jouw behoeftes liggen en waarmee wij je van dienst kunnen zijn.

Daarop plannen jullie samen dan een vervolg, wat o.a. kan bestaan uit: personal outdoor training, mindful outdoor wandelen of juist een fitwalk. Ook laten we graag onze outdoor mogelijkheden zien zoals te vinden in het lesrooster.

Afspraken die al staan met de coaches zullen wel gewoon doorgang vinden.

De coach zal tijdig / vooraf met je bellen om te bezien waar jouw behoefte ligt, zodat je hier rekening mee kunt houden, bijvoorbeeld al met je kleding.

Voedingsdoelstellingen zijn mogelijk meer actueel in deze periode: neem dit vooral door met je coach! Wij kunnen je helpen met je keuzes in voeding, je gedrag rondom voeding, maar ook de juiste hoeveelheden en zelfs samenstelling van je inname. Ook op afstand kunnen wij je helpen als je wilt afvallen!

 

Leden Yoga & Pilates:

Je ontvangt een deze dagen een persoonlijk belletje van Lesley, om te horen hoe het met je gaat. Lesley zal je vragen wat zij en Inge mogelijk voor je kunnen betekenen.  

Samen hebben ze een paar verrassende opties die binnen de huidige mogelijkheden echt een kans zijn voor jou om toch jouw dosis Yoga te ervaren.

 

Outdoor lessen:

Er is wat onduidelijkheid, zowel bij leden als bij boa’s wat kan en mag. Laan 7 volgt nadrukkelijk de regels rondom buiten sporten zoals gesteld door de Rijksoverheid.

Dit wil zeggen dat we bij koud of nat weer mogen trainen in de fietsenstalling, omdat deze volledig ventileert. Bij mooi en droog weer gaan we met meer aanbod en meer oefenmaterialen aan de slag op het parkeerterrein naast de fietsenstalling. Deelnemers vormen een groepje van 2 met altijd 1,5 meter van elkaar. Meerdere groepjes op een forse onderlinge afstand (minimaal 5 meter) voeren afzonderlijk oefeningen uit en er is geen groepsinstructie. Op deze manier is buiten trainen veilig en ook toegestaan.

Vanaf 3 maart zal er een nieuw rooster volgen met meer aanbod.

Wij zijn er om jullie te helpen, kom in beweging met ons!


Sportieve en Hartelijke groeten,

 

Team Leefstijl

Bregje, Vera, Kim, Johan, Glen en Tim

 

Team Yoga & Pilates

Lesley & Inge