3 Dd1706 Ddf7747699 E44875 D2 E2824 D4

Welkom Bregje in ons team!!

Beste mensen van Laan7,

Mijn naam is Bregje Wijnhoven, 23 jaar en woonachtig in Kronenberg (Noord-Limburg). Ik ben onlangs aangenomen als leefstijlcoach, waarbij ik naast Kim kom te staan. Sporten zit in mijn familie, waardoor ik altijd al bezig ben geweest met verschillende soorten sport (tennis, dansen, paardrijden, majorette en volleyballen). 

Volleybal is altijd mijn hoofdsport geweest, waarbij ik nu als spelverdeelster bij Vc Velden DS1 aan het volleyballen ben. Het sporten zit dus in mijn bloed. Hierdoor zal ik de mensen ook op een enthousiaste manier gaan coachen. Ik ben afgestudeerd als HBO sportkundige, waarbij ik ben opgeleid tot leefstijlcoach. 

Kijkende naar Laan7 past deze baan precies bij mij. De afwisseling tussen coaching, bewegen en voeding is de perfecte combinatie en hier steek ik ook graag mijn energie in. Mensen helpen om fitter te worden (fysiek of mentaal), mensen helpen om af te vallen, noem het maar op. Ik zal met jullie aan de slag gaan en er samen met jullie aan werken om de vooropgestelde doelen te behalen. Wanneer je echt iets wilt, dan kun je het ook bereiken. 

Loop binnen, maak gezellig een Limburgs/Brabants praatje met mij en wie weet zitten we voortaan aan elkaar vast en kan ik helpen! Met veel enthousiasme kijk ik uit om met jullie aan het werk te gaan en binnen dit team van professionals te gaan functioneren!!

Tot snel een keer!

Lees meer over Bregje

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

We sturen geregeld nieuwsbrieven met informatie over interessante onderwerpen en ontwikkelingen rondom Laan 7.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? Abonneer direct!

Inschrijven nieuwsbrief