Eunice

Eunice Verhappen- Verdin

Van oorsprong ben ik Mexicaanse, afgestudeerd in Mexico als computer ingenieur en gewerkt als System Analist. Sinds 2006 woon ik in Nederland, inmiddels moeder van 2 lieve dochters.

Op mijn weg om mijn nieuwe plekje te vinden in Nederland, heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij verzorgingstehuis Berkenheuvel. Ik heb 4 jaar zwemlessen gegeven als vrijwilliger bij de zwemvereniging in Geldrop als docent zwemvaardigheden.

Ik ben als huismoeder actief betrokken geweest bij vele activiteiten op school en vrijwilligerswerk.

Ik geloof in mooie dagen en mooie momenten

Ik wist altijd al dat het onderhouden van mijn lichaam met sporten en een gezonde leefstijl heel belangrijk was, maar de ontspanning van het geest, wat eigenlijk het belangrijkst is, ontbrak.

Het volgen van Yoga lessen liet me ervaren wat zelfliefde, respect en acceptatie zijn. Ik leerde ook beter omgaan met het verleggen van mijn grenzen en met aandacht er zijn. Elke dag weer.

Ik heb verschillende yoga opleidingen gevolgd, en ik heb vaardigheden ontwikkeld bij de volgende yogastijlen: Hatha Yoga, YinYoga, Kinder Yoga, Immun8 health booster, Positieve Psychologie. Ik volg nu de opleiding Yoga Nidra.

Zo heb ik mezelf ontwikkeld in het geven van meditaties, ademhalingstechnieken en het zingen van mantras. Daarnaast heb ik me in  de yin-yoga en anatomie verdiept.

Ik heb ook met veel plezier en interesse  verschillende workshops gevolgd zoals:  meditatie, meditaties voor het stimuleren van het zelfvertrouwen, angsten los laten en faalangsten.  Dankzij de Positieve Psychologie ben ik me gaan verdiepen in Mindfulness en methodes om Welbevinden, Weerbaarheid en Geluk te vergroten, dit door de acceptatie van het negatieve in het leven en het positieve te kunnen inzien. 

Yin en Yang

In mijn zoektocht naar de betekenis van de yoga, wat triggert mensen om verschillende yogastijlen te bedenken, ben ik zelf verschillende yogastijlen gaan ervaren zoals: Ashtanga, Power Yoga, Dru Yoga, Restorative Yoga, Dans Yoga, Ayurvedra, Hatha Yoga, Nada Yoga, Meditatie, Yoga Nidra, Vinyasa Yoga, Yin Yang , Filosofie van geluk door Ram Jain, Filosofie  van Guatama Buda.

Ook heb ik Yoga Teacher Masterclasses van Paula Mitten gevolgd. 

Deze brede kennis is mijn drijfveer om uit te dragen naar iedereen die openstaat voor de “Power of Yoga”, “Versterken van eigen sterke krachten”, “ Ruimte maken voor Welbevinden “ en er gewoon te mogen zijn..

Met veel enthousiasme, liefde en passie geef ik met positieve energie mijn yogalessen,

Namaste 

Eunice