Dsc 2735

Coaching over voeding

Voeding is een onderdeel van jouw weg naar vitaliteit en gezondheid

Je kiest voor coaching over voeding bij Laan 7 als je graag hulp wilt van een diëtiste bij het aanpassen van je voedingspatroon. Dat kan nodig zijn door bijvoorbeeld een chronische ziekte of bij herstel van aandoeningen waar de juiste voeding een rol speelt. 

Een leefstijl coach ondersteunt je tijdens jouw revalidatie of therapietraject. Ook als er geen sprake is van ziekte of chronische aandoeningen ben je welkom bij Laan 7.

Als je werkt aan jouw vitaliteit en gezondheid heeft voeding tenslotte altijd een grote invloed. 

Ook tijdens reguliere trajecten en trainingen kun je een beroep doen op de diëtisten bij Laan 7.

Voedings Coaching 02 Laan 7

Laan 7 biedt hulp en begeleiding

We begeleiden en helpen jou bij het analyseren van jouw voedingspatroon, het aanpassen van gewoonten rondom voeding en helpen met het zoeken naar gezonde alternatieven. Dit doen we persoonlijk, maar ook met onze voedingsapp. 

Algemeen advies

De leefstyle coaches van Laan 7 helpen je met algemeen advies. Speelt er complexere problematiek dan adviseren de diëtisten binnen Laan 7. Zij zijn specialist op het gebied van voeding en hanteren een gratis inloopspreekuur voor de leden van Laan 7. 

Extra hulp van medische specialisten in ons partnernetwerk

Naast de expertise binnen Laan 7 kunnen we ook een beroep doen op de medische specialisten in ons partnernetwerk. Zo werken we samen en garanderen we jou altijd de beste zorg.

Op zoek naar een diëtist die jouw helpt bij jouw voedingspatroon?

Kunnen onze diëtisten helpen bij het aanpassen van jouw voedingspatroon? 

Meld je hier aan voor een gratis kennismaking bij de diëtisten.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek