763

Zwangerschapsbegeleiding

Op zoek naar zwangerschapsbegeleiding?

Je kiest voor zwangerschapsbegeleiding bij Laan 7 als je behoefte hebt aan Zwangerschapsyoga en/of fysiek trainen tijdens of na de zwangerschap.

Dit kan zowel prenataal (voor de bevalling), als wel postnataal (na de bevalling).

Binnen Laan 7 werken wij nauw samen om jou tijdens en (direct) na de zwangerschap weer Fysiek en Mentaal Fit te maken. Dit doen we met de fysieke programma’s ZwangerFit en MamaFit. Tijdens de zwangerschap kun je binnen Laan 7 mentaal in beweging zijn middels specifieke Zwangerschapsyoga. Op deze manier is Laan 7 de plek voor jou in Geldrop, wanneer je in verwachting bent of net moeder bent geworden en je goed wilt voelen! 

Neem contact op met Laan 7

ZwangerFit & MamaFit door Sylvie

Wil je actief blijven tijdens je zwangerschap of na je bevalling en wil je dat doen met andere dames en op een verantwoorde manier, dan is zwangerFit of MamaFit iets voor jou!

ZwangerFit & MamaFit is een moderne, actieve vorm van zwangerschapsbegeleiding.

Het is een goede keus als u tijdens uw zwangerschap en na de bevalling fit wilt blijven/ worden. De cursus bestaat uit actieve lessen, waarbij u, tijdens de lessen, ook informatie krijgt over de zwangerschap en de bevalling. De lessen bestaan uit cardio, kracht en- coördinatietraining van diverse spieren, met speciale aandacht de bekkenregio.

De fysiotherapeut kan vroegtijdig signaleren/ adviseren/ verwijzen, indien nodig, bij problemen van bekkenbodem/ bekkenpijn/ bekkeninstabiliteit en rugklachten. Plezier in bewegen en verantwoord bewegen staan voorop.

Ik ben Sylvie en ik ben 47 jaar, ben getrouwd en heb drie prachtige kinderen. Ik houd van sporten en bewegen en wil dit graag overbrengen op mijn cursisten.

Ook tijdens mijn drie zwangerschappen ben ik tot de bevalling blijven sporten en heb me in die tijd fit en energiek gevoeld. Door op een verantwoorde manier te blijven bewegen, behoud je je fitheid en kun je klachten voorkomen. Ook na de bevalling kun je bij mij blijven trainen totdat de eigen sportbeoefening weer hervat kan worden.

Ik nodig je van harte uit!

Groetjes Sylvie

Lees verder over het ZwangerFit netwerk
Folder Zwangerfit Laan 7

ZwangerFit & MamaFit


ZwangerFit en MamaFit is een goede keuze als u tijdens en/of na uw zwangerschap fit wilt blijven op een verantwoorde wijze. De actieve lessen worden in groepsverband gegeven, waarbij u tijdens de lessen ook informatie krijgt over de zwangerschap en de bevalling. Zwangeren vanaf 10 weken & bevallen moeders vanaf 4 weken na de bevalling tot 12 maanden na de bevalling.

Belangrijkste doelstellingen van ZwangerFit & MamaFit

Behoud en/of herstel van de algehele fitheid / conditie
Langer mobiel en werkzaam kunnen blijven
Vergroten lichaamsbesef / verbeteren van de houding / stabilisatie rug en bekken
Kennis van fysieke en emotionele veranderingen tijdens de zwangerschap
Verantwoorde opbouw van de lichamelijke belastbaarheid na de bevalling

Cursus samenstelling

Bij Laan 7 wordt u begeleid door een erkend ZwangerFit docent, Mevr. Sylvie Hartman. De ZwangerFit en MamaFit les is elke dinsdagavond van 20.15 -21.15 uur. Nieuwe cursus start weer 1 september 2020.

Prijs

Cursus 10 weken  € 144,-

Cursus vervolg 5 weken € 72,-

Maak hier een afspraak voor de cursus

Zwangerschapsyoga door Olga

Bij Rondom Mama draait alles om jou en je zwangerschap, zodat jij fit en vol vertrouwen je bevalling in gaat. Mijn passie is om jou, in deze periode, fysiek en mentaal te ondersteunen. Maar voordat ik dit mag doen, wil je me misschien eerst beter leren kennen.

Ik ben Olga, geboren in 1977, gelukkig getrouwd en trotse moeder van Tijn, Thomas en Annemijn. Omdat ik zelf erg sportief ben ging ik tijdens mijn zwangerschap op zwangerschapsgym. Helaas bracht het mij niet zoveel. Ik miste actie en inhoud.

Nu ik zelf de opleiding docent zwangerschapsbegeleiding heb gedaan, gericht op ademhaling en ontspanning, besef ik hoe mooi de combinatie kan zijn tussen bewust omgaan met jezelf door naar je lichaam te luisteren en om je lichaam fysiek sterk te houden voor je bevalling en de periode erna.

Uit ervaring ben ik ervan overtuigd dat mama’s (in wording) leuker zijn en zich beter voelen als ze eerst goed voor zichzelf zorgen.

Door het aanbieden van deze cursussen hoop ik hieraan een bijdrage te kunnen leveren.

Ik nodig je van harte uit!

Groetjes Olga

Lees verder over zwangerschapsyoga

Zwanger en op zoek naar begeleiding?

Maak een vrijblijvende afspraak zodat we kunnen bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op met Laan 7