Laan7 Therapie

Massage

Bij Laan 7 werken we aan duurzaam herstel van jouw gezondheid.

Sport of ontspanningsmassage is een behandelvorm die gericht is op het herstellen van klachten aan jou houdings- en bewegingsapparaat.

Bij laan 7 kun je terecht voor een sportmassage of een ontspanningsmassage. Het leven kan zo druk, gehaast en stressvol zijn, dat we soms vergeten om even op adem te komen en tijd voor onszelf te nemen. Ontspanning is belangrijk voor lichaam en geest. Het is essentieel voor een vitaal en energiek dagelijks leven.19488713 1861433944119084 6164679258830897203 O

Ontspanningsmassage - Sportmassage

Als je stress ervaart, is niets fijner dan een ontspannende massage, zodat je even los kan komen van spanningen en eventuele fysieke ongemakken.

Ook zonder stress heeft een ontspanningsmassage een positieve werking op je fysieke en mentale gesteldheid. De massage bestaat uit een combinatie van westerse, traditionele Chinese technieken en bindweefselmassage, zodat de massage perfect op jou kan worden afgestemd. Na een massage heb jij je rust gevonden.  

Een sportmassage helpt bij het herstellen van je spieren na fysieke inspanning. De massage zorgt niet alleen voor een betere doorbloeding van het lichaam, afvalstoffen worden ook beter afgevoerd. Een sportmassage kan dan ook preventief werken tegen eventuele blessures. Ik zie jou graag zo fit mogelijk aan de start van jouw wedstrijd of sportprestatie verschijnen.

Ook als je geen sport beoefend kan een sportmassage uitkomsten bieden. Bij gespannen spieren en knopen kan een sportmassage jou de goede weg op helpen.

Tarieven voor jou behandeling

Klik op onderstaande knop om onze tarieven te bekijken en hier meer over te lezen

Lees meer