Laan7 Therapie

Massage

Bij Laan 7 werken we aan duurzaam herstel van jouw gezondheid.

Sport of ontspanningsmassage is een behandelvorm die gericht is op het herstellen van klachten aan jou houdings- en bewegingsapparaat.

Bij laan 7 kun je terecht voor een sportmassage of een ontspanningsmassage. Het leven kan zo druk, gehaast en stressvol zijn, dat we soms vergeten om even op adem te komen en tijd voor onszelf te nemen. Ontspanning is belangrijk voor lichaam en geest. Het is essentieel voor een vitaal en energiek dagelijks leven.Over Irene Massagepraktijk Laan 7


Irene Massagepraktijk Laan 7 is in 2018 door Irene opgericht, met als missie om fysieke en mentale ontspanning te bieden. Met tips en adviezen kunnen klachten voorkomen of verholpen worden. Het leven kan zo druk, gehaast en stressvol zijn, dat we soms vergeten om even op adem te komen en tijd voor onszelf te nemen. Ontspanning is belangrijk voor lichaam en geest, om te herstellen van fysieke en mentale inspanningen. Dit is essentieel voor een vitaal en energiek leven.


De huidige gezondheidszorg is gericht op genezen in plaats van voorkomen. Hierdoor is er weinig aanbod in de preventieve zorg. Daar wil Irene met haar massagepraktijk bij Laan 7 daar dan ook graag op inspelen en haar bijdrage leveren. Irene geeft de nodige aandacht aan fysieke klachten. Denk daarbij aan informatievoorziening omtrent beginnende klachten en adviezen om opkomende fysieke klachten te verminderen of te voorkomen. De opleiding als fysiotherapeut komt hier dan ook goed van pas.

Massagepraktijk EindhovenIrene is een gemotiveerde en enthousiasmerende fysiotherapeute die in februari 2018 haar diploma heeft behaald. Tijdens haar vierjarige opleiding heeft zij veel geleerd, maar ook de nodige praktijkervaring opgedaan tijdens verschillende stages als fysiotherapeut, een cursus traditionele Chinese massage, en een bijbaantje als masseuse. Daarnaast heeft zij zich ook als masseuse ingezet voor verschillende sporters tijdens de Alpe d'Huzes en heeft ze een minor manueel therapeutisch handelen gevolgd. In het verleden is zij ook begonnen aan de opleiding sport- en bewegingseducatie. Op dit moment is zij tevens werkzaam als fysiotherapeut en masseur bij Laan 7 in Geldrop. Ook kunt u bij irene in Eindhoven een afspraak maken.

 Kortom, een rugzak vol aan kennis en ervaring!


Lees hier meer over Massagepraktijk Eindhoven
19488713 1861433944119084 6164679258830897203 O

Ontspanningsmassage - Sportmassage

Als je stress ervaart, is niets fijner dan een ontspannende massage, zodat je even los kan komen van spanningen en eventuele fysieke ongemakken.

Ook zonder stress heeft een ontspanningsmassage een positieve werking op je fysieke en mentale gesteldheid. De massage bestaat uit een combinatie van westerse, traditionele Chinese technieken en bindweefselmassage, zodat de massage perfect op jou kan worden afgestemd. Na een massage heb jij je rust gevonden.  

Een sportmassage helpt bij het herstellen van je spieren na fysieke inspanning. De massage zorgt niet alleen voor een betere doorbloeding van het lichaam, afvalstoffen worden ook beter afgevoerd. Een sportmassage kan dan ook preventief werken tegen eventuele blessures. Ik zie jou graag zo fit mogelijk aan de start van jouw wedstrijd of sportprestatie verschijnen.

Ook als je geen sport beoefend kan een sportmassage uitkomsten bieden. Bij gespannen spieren en knopen kan een sportmassage jou de goede weg op helpen.

Tarieven voor jou behandeling

Klik op onderstaande knop om onze tarieven te bekijken en hier meer over te lezen

Lees meer
Laan7 Therapie
Overmij
Logo Irenemassagepraktijk Geldrop
Massage Eindhoven Ontspanningsmassage
19488713 1861433944119084 6164679258830897203 O