Dsc 2606

Revalidatie fysiotherapie

Samen aan het werk om jou terug te krijgen in jouw kracht. Sterk, veerkrachtig en zonder pijn in het leven kunnen staan: dat wil jij toch ook? Dat is de missie waar wij aan werken bij Laan 7. 

'Aandacht voor optimaal herstel'

Bij Laan 7 is er aandacht voor optimaal herstel bij acute klachten aan spieren / pezen of gewrichten en/ of sporters die onverhoopt geblesseerd zijn of preventief advies willen.   

Wij zijn er met revalidatie & Sportzorg ook voor mensen die nog niet in aanmerking komen voor een operatie (maar wel klachten hebben bijvoorbeeld aangaande artrose) binnenkort geopereerd gaan worden, (pre operatief) of juist geopereerd zijn (post operatief).

Alle aandacht voor bewegen. Dat is Laan 7.


Laan 7 heeft een zeer ervaren team van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in sportfysiotherapie. Wij maken er een sport van om jou zo spoedig mogelijk weer fit te maken, sterk, veerkrachtig en zonder pijn in het leven. Als je maar wilt bewegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze ruime ervaring in de breedte- en topsport helpt jou om optimaal te herstellen tijdens jouw fysiotherapie behandelingen:


  •  kom van je sportblessure af;
  • verbeter je sportprestaties;
  • én voorkom nieuwe sportblessures
  • herstel optimaal voor of na je operatie


Of het nu gaat om enkel, knie, heup, rug of schouderklachten…    

Laan 7 behandelt volgens de laatste richtlijnen, efficiënt, effectief en veilig na operaties aan bijvoorbeeld knie (total knee), heup (total hip), schouder (cuff rupturen ), rug (ingrepen aan de rug, denk aan HNP).   

Middels onze My wellness app bieden wij de unieke mogelijkheid om al uw thuisoefeningen digitaal te kunnen voorzien!


Laan7 Elketeurlinckx Selectie Socialmedia 24

Spier- & peesklachten

Ervaar jij pijn in spieren, banden of gewrichten?

Tijdens bewegen of juist in rust?

Of het nu gaat om je enkels, kuiten, je knieën, je bovenbenen, je heupen, bilspieren, rugspieren, je wervelkolom, je schouders / nek, armen, ellebogen, boven -/ onderarmen.  

Laan 7 helpt met specialistische fysiotherapie behandelingen, sportfysiotherapie, manuele therapie en eventueel dry needling + sportmassage. Alle aandacht voor bewegen. Dat is Laan 7.

Hiermee zeggen wij letterlijk: aandacht voor het bewegen van spieren, pezen en gewrichten!

Waar er een probleem is rondom beweeglijkheid, pijn bij bewegen tijdens het dagelijks leven of sport / hobby’s, kunt u bij Laan 7 terecht met en zonder verwijzing van de huisarts en specialist.  

 

Herstel optimaal na je operatie


Ben je of word je binnenkort geopereerd?

Sta je te popelen om weer te kunnen bewegen en/of op het speelveld te staan?              

Eerst langs Laan 7 voor fysiotherapie revalidatie! Met alleen een operatie ben je er nog niet.

Kracht, coördinatie en mobiliteit moeten eerst nog hersteld worden.

Educatie, het winnen van vertrouwen en opbouwen van belastbaarheid staan centraal. Wij hebben alle faciliteiten in huis, en de knowhow om je van je eerste stappen op je krukken te begeleiden naar stappen, lopen, sprinten, springen en draaien zonder zorgen.

Als het nodig is, komen we in de eerste fase bij je thuis voor fysiotherapie na jouw operatie. Gedurende het traject werken we daarbij nauw samen met je orthopedisch chirurg en zullen hem of haar op de hoogte houden van je vorderingen tijdens jouw revalidatie fysiotherapie.

Aandoeningen

Knie operaties zoals voorste kruisbandreconstructies, meniscectomie, meniscopexie, mediaal patella ligament reconstructie. Schouder operaties zoals neer plastiek, slap repair, biceps tenotomie, rotator cuff repair. Scopie van de enkel en elleboog. Chirurgische fixatie van fracturen.

Ook als je een total hip of total Knee astroplastiek hebt gekregen en je wilt weer kunnen sporten, ben je bij Laan 7 aan het juiste adres. Wij helpen met fysiotherapie behandelingen zoals sportfysiotherapie en fysiotherapie na een operatie. 

Dsc 2204

Revalidatie voor een operatie

Bij Laan 7 helpen wij jou om goed voorbereid een operatie in te gaan.

Dit doen we door je een zo goed mogelijk een beeld te geven van wat de operatie in gaat houden, hoe het revalidatie traject eruit gaat zien met leefregels en revalidatie, zowel op Laan 7 als thuis.

De eerste fysiotherapie behandelingen kunnen thuis plaats vinden, waardoor je vooraf al weet wanneer jouw fysiotherapeut voor de eerste keer aan huis komt na je operatie!

Je maakt dus al kennis met jouw persoonlijke fysiotherapeut!

Dsc 2198

De specialist wil nog niet opereren

Laan 7 kan helpen met specifiek inzicht, educatie en leefregels, maar zeer belangrijk ook belastbaarheidstraining om uw mogelijkheden in het dagelijks leven zo optimaal mogelijk te houden.

Dit wanneer u bijvoorbeeld gewrichtsklachten heeft (heup of knie), maar de specialist aangeeft dat u om verschillende reden (bijvoorbeeld leeftijd, pijnscore of ‘beperkingscore naar specifieke activiteiten’) nog niet in aanmerking komt voor een operatie.

Zo verzorgen wij specifieke artrose beweegprogramma’s binnen onze fysiotherapie behandelingen welke ervoor zorgen dat u nog zo lang als mogelijk zonder operatie actief en mobiel kunt blijven.

Dat wilt u toch ook!

Lees hier meer over preventie en beweegprogramma's

Komt jouw behandeling in aanmerking voor vergoeding?


Vergoeding is vaak mogelijk, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Neem contact op met Laan 7
Laan7 Elketeurlinckx Selectie Socialmedia 8
Laan7 Elketeurlinckx Selectie Socialmedia 34
Laan7 Elketeurlinckx Selectie Socialmedia 20
Laan7 Elketeurlinckx Selectie Socialmedia 25
Laan7 Elketeurlinckx Selectie Socialmedia 3