Laan 7 Logo Grijs

Wij van Laan 7 genieten oprecht van het helpen van mensen.

Voel jij je goed? Dan voelen wij ons goed. 

We zijn doeners en houden van samenwerken. We geloven dat je prettig voelen een optelsom is van aandacht voor body én mind.

We laten graag onze klanten aan het woord zodat ook zij kunnen vertellen dat ze geloven in Laan 7.

Cc27Ddfd 3C8D 4Baa 872B 49Cd7Eddb5C9

​Waarom heb ik gekozen voor Laan 7?

Mijn naam is Netty Holtkuile en ik ben 86 jaar en woon in Geldrop.

Momenteel ben ik voor Valpreventie bij Laan 7. Mijn huisarts heeft mij deze cursus geadviseerd. Bij Laan 7 gaat het om zowel fysieke als mentale gezondheid en vitaliteit. We werken samen aan de volgende doelen: leren opstaan als ik gevallen ben, beter in balans blijven en hier bewust mee bezig te zijn.

Ik ervaar persoonlijk een duidelijke verbetering waarin ik geen angst meer ervaar en meer vertrouwen om zelfstandig te kunnen opstaan. Laan 7 is uniek vanwege de goede professionele begeleiding, de locatie waarin het gegeven wordt.

Ik ervaar bij Laan 7 gezelligheid, enthousiasme en is doeltreffend.


Lees hier meer over de valpreventie cursus
Img 0785

​Waarom heb ik gekozen voor Laan 7?

Mijn naam is Jos Bosmans en ben 70 jaar oud, woonachtig in Geldrop.

Momenteel ben ik voor fysiotherapie bij Laan 7. Ik heb lang in het ziekenhuis gelegen en daarna gerevalideerd in een verpleeghuis en in Bliksembosch. Na cardiale problematiek en een CVA (2 jaar geleden) wilde ik graag fysiotherapie continueren. Ik heb voor Laan 7 gekozen omdat ik via bekenden heb vernomen dat Laan 7 goed is in revalidatie en specifiek ook neurologische revalidatie.

Mijn doel is conditionele verbetering zodat ik meer zelfstandig kan lopen en fietsen op een veilige manier en vind ik het fijn om hierbij begeleiding te krijgen door een deskundige.

Door meerdere gezondheidsproblemen is er achteruitgang op conditioneel gebied en krachtvermindering en tevens een verslechterd evenwicht. Op al deze gebieden werk ik aan een herstel samen met neurologisch therapeut Lotte bij Laan 7. Bij Laan 7 ervaar ik dat er rekening wordt gehouden met mijn medisch verleden, werken we samen aan een zo goed mogelijk herstel via een positieve en actieve benadering.

Neem contact op
Img 0131

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Mijn naam is Dorine en ben 59 jaar en wonend in Nuenen.

Momenteel ben ik voor fysiotherapie bij Laan 7 aan het revalideren. En sinds een paar weken beoefen ik Hatha- yoga en Stoel yoga. De voornaamste reden is om mijn stijfheid te verminderen en me zekerder voel op een stoel dan staan op 1 been.

Ik ervaar yoga als zeer prettig en door yoga kan ik beter slapen en makkelijker ontspannen. De oefeningen die we doen zijn zeer afwisselend en deze gebruik ik ook thuis.

Wat ervaar je door yoga te beoefenen? ontspanning en voor mij voelt het als met plezier ontspannen. Het is een kleinschalige, moderne yogastudio waar je leert ontspannen met aandacht voor je ademhaling en jezelf.

Lees meer over ontspannen met Yoga
91072Bb1 8626 4E4B 95Ed 5E9Ad82D8Cbd

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Mijn naam is Twan Haans en wonend in Geldrop.

De voornaamste reden dat ik bij Iris kom, is omdat ik na mijn operatie in een professionele omgeving wil revalideren met aandacht voor je hele houding. Ik ben herstellende na een voorste kruisband reconstructie en word steeds mobieler. Momenteel ben ik heel tevreden met zowel het fysieke als mentale voordeel wat ik haal uit de therapie.

Fysiek ervaar ik meer mobiliteit en balans en heb ik meer 'kracht' waardoor lopen en opstarten makkelijker gaat. Mentaal krijg ik daardoor meer vertrouwen. Ik ben heel blij met dit resultaat en de hulp hierbij van Iris bij Laan 7.

Door Laan 7 combineer ik mijn revalidatie om fit te worden en er is een gezellige sfeer.  Ik ervaar bij Laan 7, deskundigheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht staat centraal.

Neem contact op
Img 0063

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Hallo, mijn naam is Shannon, 20 jaar en wonend in Geldrop.

Via thuisbegeleiding en via Facebook heb ik Laan 7 gevonden. Ik was op zoek om rustig te kunnen sporten/ bewegen waar ook begeleiding is. De juiste balans van begeleiding en coaching.
Bij Laan 7 gaat het om zowel fysieke als mentale gezondheid / vitaliteit.

Aan welke doelen werk jij samen met ons?
Ik wil graag afvallen en aan mijn conditie werken. Het gaat op dit moment erg goed, ik ervaar meer energie en de dagelijkse activiteiten gaan me beter af. Ik heb altijd zin om te gaan bewegen en blijf gemotiveerd.

Het gebruik van de App vind ik overzichtelijk, je kunt je trainingen zien en wat je aan moves hebt gedaan. Zo weet wat je aan het doen bent. Ik train altijd met de App en gebruik deze ook voor het inplannen van mijn trainingen.
Mijn coaching met de leefstijlcoach ervaar ik als zeer prettig, we maken samen onze doelen en er is ruimte voor eigen inspraak.

Ik vind het heel prettig dat er aandacht is zowel voor fysiek als mentaal. Er is ruimte voor een luisterend oor en de leefstijlcoach motiveert mij altijd.

Bij Laan 7 ervaar ik dat ze me helpen met opbouwen met vertrouwen, en het bewegen op mijn eigen niveau. Daar halen we samen het beste in naar boven. Bovendien is het gezellig bij Laan 7,
Respect- Sociaal- Plezier ervaar ik binnen Laan 7!!

Neem contact op

Klantreviews

Wat kan Laan7 voor jou betekenen?

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen naar een gezond en vitaal leven? 

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen alle mogelijkheden.

Neem contact op met Laan 7