Laan 7 Logo Grijs

Wij van Laan 7 genieten oprecht van het helpen van mensen.

Voel jij je goed? Dan voelen wij ons goed. 

We zijn doeners en houden van samenwerken. We geloven dat je prettig voelen een optelsom is van aandacht voor body én mind.

We laten graag onze klanten aan het woord zodat ook zij kunnen vertellen dat ze geloven in Laan 7.

F3899719 69Af 4232 81Ca 3A47C1E599C5

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Mijn naam is Petra Vermeulen, 61 jaar.

Ik heb voor Laan 7 gekozen vanwege de kleinschaligheid. Voorheen heb ik het wel bij een grote sportschool geprobeerd maar daar haakte ik na verloop van tijd toch af.

Samen met Laan 7 werken wij aan mijn doelen om af te vallen en om mijn algehele conditie te verbeteren. Daarin helpt de persoonlijke begeleiding van mijn coach mij goed. Maar ik ben niet allen blij met deze gesprekken om de  weken. Ik kan altijd met mijn vragen bij iedere coach terecht, die op dat moment aanwezig is. Hierdoor heb ik altijd ‘een stokje achter de deur’.

Laan 7 past heel goed bij mij vanwege de kleine groepen. Sporten doe je individueel maar omdat je elke keer dezelfde mensen treft is het net zo gezellig. Daarmee sluit het heel goed aan bij mijn 3 kernwaarden, namelijk: werken aan mijn gezondheid, lekker in mijn vel zitten en gezelligheid!

Wil jij ook gratis en vrijblijvend kennismaken met Laan 7? Kom eens langs, de drempel is laag en je zal er geen spijt van krijgen!

3C95D479 2D84 48E7 8Cf8 D9C1947A567F

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Ik ben Irma Jabobs en woon in Geldrop.

Ik was al geruime tijd op zoek naar een geschikte sportschool. Via mijn vriend ben ik ook bij Laan 7 terecht gekomen.

Ik werk aan mijn conditie en opbouw van de spieren door naast cardio ook krachttraining te doen. Om de 6 weken hebben mijn coach en ik een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken we hoe het gaat en stellen wij eventueel nieuwe doelen op.  Doordat deze gesprekken regelmatig zijn blijf ik gemotiveerd om te blijven bewegen en om mijn gezette doelen te behalen. Deze persoonlijke aandacht maakt Laan 7 uniek! De prettige omgeving waarin we sporten en de begeleiding maakt dat ik elke keer met een ontspannend en fijn gevoel naar huis ga.

 

Mijn advies is: Kom sporten bij Laan 7. Je krijgt hele goede begeleiding, een trainingsprogramma speciaal afgestemd op jou wensen, gezelligheid en niet te grote groepen. De app om je in een les te boeken is heel fijn, je kan je alles daarin terug zien. Inboeken voor een training kan van overal, en dit is tegelijk een extra motivatie omdat je een toch afspraak maakt en je daardoor minder snel besluit om niet te gaan. Zo werkt het bij mij tenminste 😊

529F0268 Bcd1 4497 9F62 5E5Cd023C5Fe

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Mijn Naam is Dirk van Dijk, ik ben 82 jaar en woonachtig in Mierlo.

Vanwege mijn knieprothese ben ik aan het revalideren bij Laan 7. Ik heb de keuze gemaakt voor Laan 7 omdat zij hier veel deskundigheid in huis hebben en zij in het begin van het traject aan huis konden komen voor therapie. Met mijn knieprothese wil ik toch zo goed mogelijk blijven functioneren. Ik ben een echte doorzetter! Dat en de aanmoedigingen van Sylvie hebben mij enorm geholpen om mijn opgestelde doelen te behalen. Niet alleen haar professionaliteit maar ook de aandacht en vriendelijkheid van het hele team van Laan 7 maakten dat ik met plezier naar mijn trainingen ging.

Ik kan je Laan 7 zeker aanbevelen: de oefenruimte heeft een moderne en lichte uitstraling, goede apparatuur en niet onbelangrijk: lekkere koffie!

Img 3603

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Mijn naam is Math Foppen en ik ben 64 jaar en woon in Geldrop.

In eerste instantie ben ik bij Laan 7 terecht gekomen voor revalidatie ivm claudicatio. Hierna ben ik ziek geworden waardoor ik bestraling en chemokuren heb gehad. Daarom ben sinds een jaar bezig met oncologische revalidatie. Ik werk met name aan conditieverbetering maar ook om zo minder vermoeid te zijn. Door de trainingen merk ik dat ik op lichamelijk vlak herstel maar het geeft mij geestelijk ook een heel goed gevoel.

Ik ben erg tevreden over de begeleiding, iedereen is heel prettig in de omgang.

Laan 7 past bij mij omdat ik achter hun opvatting sta dat bewegen een vast onderdeel is van het ‘leven’, op wat voor manier dan ook. Ik wil niet meer terugzakken, en zoveel als het kan wil ik het liefst mijn fysieke mogelijkheden nog meer verbeteren. Het trainen bij Laan 7 geeft mij zoveel ontspanning, dat ik niet meer wil stoppen bij Laan7!


Cc27Ddfd 3C8D 4Baa 872B 49Cd7Eddb5C9

​Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Mijn naam is Netty Holtkuile en ik ben 86 jaar en woon in Geldrop.

Momenteel ben ik voor Valpreventie bij Laan 7. Mijn huisarts heeft mij deze cursus geadviseerd. Bij Laan 7 gaat het om zowel fysieke als mentale gezondheid en vitaliteit. We werken samen aan de volgende doelen: leren opstaan als ik gevallen ben, beter in balans blijven en hier bewust mee bezig te zijn.

Ik ervaar persoonlijk een duidelijke verbetering waarin ik geen angst meer ervaar en meer vertrouwen om zelfstandig te kunnen opstaan. Laan 7 is uniek vanwege de goede professionele begeleiding, de locatie waarin het gegeven wordt.

Ik ervaar bij Laan 7 gezelligheid, enthousiasme en is doeltreffend.


Lees hier meer over de valpreventie cursus
Img 0785

​Waarom heb ik gekozen voor Laan 7?

Mijn naam is Jos Bosmans en ben 70 jaar oud, woonachtig in Geldrop.

Momenteel ben ik voor fysiotherapie bij Laan 7. Ik heb lang in het ziekenhuis gelegen en daarna gerevalideerd in een verpleeghuis en in Bliksembosch. Na cardiale problematiek en een CVA (2 jaar geleden) wilde ik graag fysiotherapie continueren. Ik heb voor Laan 7 gekozen omdat ik via bekenden heb vernomen dat Laan 7 goed is in revalidatie en specifiek ook neurologische revalidatie.

Mijn doel is conditionele verbetering zodat ik meer zelfstandig kan lopen en fietsen op een veilige manier en vind ik het fijn om hierbij begeleiding te krijgen door een deskundige.

Door meerdere gezondheidsproblemen is er achteruitgang op conditioneel gebied en krachtvermindering en tevens een verslechterd evenwicht. Op al deze gebieden werk ik aan een herstel samen met neurologisch therapeut Lotte bij Laan 7. Bij Laan 7 ervaar ik dat er rekening wordt gehouden met mijn medisch verleden, werken we samen aan een zo goed mogelijk herstel via een positieve en actieve benadering.

Neem contact op
Img 0131

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Mijn naam is Dorine en ben 59 jaar en wonend in Nuenen.

Momenteel ben ik voor fysiotherapie bij Laan 7 aan het revalideren. En sinds een paar weken beoefen ik Hatha- yoga en Stoel yoga. De voornaamste reden is om mijn stijfheid te verminderen en me zekerder voel op een stoel dan staan op 1 been.

Ik ervaar yoga als zeer prettig en door yoga kan ik beter slapen en makkelijker ontspannen. De oefeningen die we doen zijn zeer afwisselend en deze gebruik ik ook thuis.

Wat ervaar je door yoga te beoefenen? ontspanning en voor mij voelt het als met plezier ontspannen. Het is een kleinschalige, moderne yogastudio waar je leert ontspannen met aandacht voor je ademhaling en jezelf.

Lees meer over ontspannen met Yoga
91072Bb1 8626 4E4B 95Ed 5E9Ad82D8Cbd

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Mijn naam is Twan Haans en wonend in Geldrop.

De voornaamste reden dat ik bij Iris kom, is omdat ik na mijn operatie in een professionele omgeving wil revalideren met aandacht voor je hele houding. Ik ben herstellende na een voorste kruisband reconstructie en word steeds mobieler. Momenteel ben ik heel tevreden met zowel het fysieke als mentale voordeel wat ik haal uit de therapie.

Fysiek ervaar ik meer mobiliteit en balans en heb ik meer 'kracht' waardoor lopen en opstarten makkelijker gaat. Mentaal krijg ik daardoor meer vertrouwen. Ik ben heel blij met dit resultaat en de hulp hierbij van Iris bij Laan 7.

Door Laan 7 combineer ik mijn revalidatie om fit te worden en er is een gezellige sfeer.  Ik ervaar bij Laan 7, deskundigheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht staat centraal.

Neem contact op

Klantreviews

Wat kan Laan7 voor jou betekenen?

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen naar een gezond en vitaal leven? 

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen alle mogelijkheden.

Neem contact op met Laan 7