Laan 7 Logo Grijs

Wij van Laan 7 genieten oprecht van het helpen van mensen.

Voel jij je goed? Dan voelen wij ons goed. 

We zijn doeners en houden van samenwerken. We geloven dat je prettig voelen een optelsom is van aandacht voor body én mind.

We laten graag onze klanten aan het woord zodat ook zij kunnen vertellen dat ze geloven in Laan 7.

Img 0131

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Mijn naam is Dorine en ben 59 jaar en wonend in Nuenen.

Momenteel ben ik voor fysiotherapie bij Laan 7 aan het revalideren. En sinds een paar weken beoefen ik Hatha- yoga en Stoel yoga. De voornaamste reden is om mijn stijfheid te verminderen en me zekerder voel op een stoel dan staan op 1 been.

Ik ervaar yoga als zeer prettig en door yoga kan ik beter slapen en makkelijker ontspannen. De oefeningen die we doen zijn zeer afwisselend en deze gebruik ik ook thuis.

Wat ervaar je door yoga te beoefenen? ontspanning en voor mij voelt het als met plezier ontspannen. Het is een kleinschalige, moderne yogastudio waar je leert ontspannen met aandacht voor je ademhaling en jezelf.

Lees meer over ontspannen met Yoga
91072Bb1 8626 4E4B 95Ed 5E9Ad82D8Cbd

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Mijn naam is Twan Haans en wonend in Geldrop.

De voornaamste reden dat ik bij Iris kom, is omdat ik na mijn operatie in een professionele omgeving wil revalideren met aandacht voor je hele houding. Ik ben herstellende na een voorste kruisband reconstructie en word steeds mobieler. Momenteel ben ik heel tevreden met zowel het fysieke als mentale voordeel wat ik haal uit de therapie.

Fysiek ervaar ik meer mobiliteit en balans en heb ik meer 'kracht' waardoor lopen en opstarten makkelijker gaat. Mentaal krijg ik daardoor meer vertrouwen. Ik ben heel blij met dit resultaat en de hulp hierbij van Iris bij Laan 7.

Door Laan 7 combineer ik mijn revalidatie om fit te worden en er is een gezellige sfeer.  Ik ervaar bij Laan 7, deskundigheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht staat centraal.

Neem contact op
Img 0063

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Hallo, mijn naam is Shannon, 20 jaar en wonend in Geldrop.

Via thuisbegeleiding en via Facebook heb ik Laan 7 gevonden. Ik was op zoek om rustig te kunnen sporten/ bewegen waar ook begeleiding is. De juiste balans van begeleiding en coaching.
Bij Laan 7 gaat het om zowel fysieke als mentale gezondheid / vitaliteit.

Aan welke doelen werk jij samen met ons?
Ik wil graag afvallen en aan mijn conditie werken. Het gaat op dit moment erg goed, ik ervaar meer energie en de dagelijkse activiteiten gaan me beter af. Ik heb altijd zin om te gaan bewegen en blijf gemotiveerd.

Het gebruik van de App vind ik overzichtelijk, je kunt je trainingen zien en wat je aan moves hebt gedaan. Zo weet wat je aan het doen bent. Ik train altijd met de App en gebruik deze ook voor het inplannen van mijn trainingen.
Mijn coaching met de leefstijlcoach ervaar ik als zeer prettig, we maken samen onze doelen en er is ruimte voor eigen inspraak.

Ik vind het heel prettig dat er aandacht is zowel voor fysiek als mentaal. Er is ruimte voor een luisterend oor en de leefstijlcoach motiveert mij altijd.

Bij Laan 7 ervaar ik dat ze me helpen met opbouwen met vertrouwen, en het bewegen op mijn eigen niveau. Daar halen we samen het beste in naar boven. Bovendien is het gezellig bij Laan 7,
Respect- Sociaal- Plezier ervaar ik binnen Laan 7!!

Neem contact op
Review Laan7

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Hallo, mijn naam is Rikie Evers, 80 jaar en wonend in Geldrop.

Ik ben doorverwezen door mijn huisarts en was al bij Aniek voor Fysiotherapie.

De voornaamste reden dat ik bij Aniek kom, is voor mijn verminderde mobiliteit en daarbij optredend ook een verhoogd risico op vallen.

Momenteel ben ik heel tevreden met zowel het fysieke als mentale voordeel wat ik haal uit de therapie.

Fysiek ervaar ik meer balans en heb ik meer 'kracht' waardoor lopen en opstarten makkelijker / minder wiebelig gaat. Mentaal krijg ik daardoor meer

vertrouwen. Ik ben heel blij met dit resultaat en de hulp hierbij van Aniek bij Laan 7. Door Laan 7 blijf ik in beweging en ervaar ik in het dagelijks leven de voordelen van

mijn therapie en bewegen bij Aniek.

Bij Laan 7 ervaar ik dat ze me helpen met opbouwen met vertrouwen, en het bewegen op mijn eigen niveau. Daar halen we samen het beste in naar boven. Bovendien is het gezellig bij Laan 7, ik ontmoet er veel gelijkgestemde. Zowel therapie als bewegen wordt positief benaderd, waardoor ik er graag kom! 

Neem contact op
Klantreview Laan 7 Dec

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7?

Hallo, mijn naam is Johan Hoekstra, ik ben 71 jaar en woon in Geldrop. 

Waarom ik gekozen heb voor Laan 7? Voor mij was het een heel logische stap. 
Ik zat al jaren bij Lesley (Fysio Harks) voor fysiotherapie en ook enige tijd voor haptotherapie. De reden is dat ik neuro sarcoïdose heb. Een zeldzame en ingewikkelde ziekte, waardoor ik veel last van mijn spieren en zenuwen heb. Na diverse pogingen om hier verbetering in aan te brengen, zijn we, d.w.z. Lesley en ik, erachter gekomen dat verbetering bijna niet mogelijk is, maar ook dat zoveel mogelijk bewust bewegen noodzakelijk is om achteruitgang te voorkomen, maar dat laatste geldt natuurlijk voor iedereen!

Voor mij was haptotherapie een goed middel om dit voor mezelf duidelijk te krijgen en ook om me bij deze ziekte neer te leggen.

Stel dat ik ergens anders zou starten voor fysio of gewoon naar een sportschool, dan zou ik waarschijnlijk toch weer in de valkuil stappen en weer proberen mijn conditie te verbeteren. Hier bij Laan 7 kent men mij, met mijn mogelijkheden en beperkingen al jarenlang en dat is voor mij heel veel waard.

Laan 7 is voor mij dus meer dan fysiotherapie of sportschool, het is een instelling die mij leert om beter van het leven te kunnen genieten. 

Wil jij ook gratis en vrijblijvend kennismaken met Laan 7?

Neem contact op
Klantreview Laan 7 Dec 02

Waarom heb ik gekozen voor Laan7?

Hallo mijn naam is René van Eck, ben 65 jaar en woonachtig in Geldrop.

Na een kort fysio traject wilde ik op een aangename wijze een vervolgtraject om voor mezelf een ‘stok achter de deur’ te hebben, waardoor ‘bewegen’ een vast patroon in mijn leven wordt/is. Tijdens het fysio traject kwam ik er al snel achter dat Laan7 niet te vergelijken is met een reguliere sportschool. Met name het centraal stellen van het individu, dus ‘echte’ persoonlijke aandacht, maakte het voor mij gemakkelijk om bewust voor Laan7 te kiezen. 

Vanuit een ‘herstel’ situatie ga ik nu 2 maal per week naar Laan7, waarbij ik duidelijk hun andere 3 pijlers (bewegen, coaching en plezier) als zeer positief ervaar.  Onder begeleiding van deskundigen bewegen, met daar waar nodig korte lijntjes naar instanties binnen de (medische -) gezondheidssector, is voor mij een sterke toegevoegde waarde van Laan7. Bij Laan7 gaat het om zowel fysieke als mentale gezondheid / vitaliteit.

Aan welke doelen werk ik samen met Laan7? 

Doordat Laan7 voor mij een individueel programma samenstelde, met een groeipad, kan ik permanent blijven werken aan het mezelf vitaal houden. Hierdoor kan ik prima mijn persoonlijke doelen bereiken: een goede balans tussen mijn ‘fysieke’ en ‘mentale’ conditie. Hierdoor kan ik, naast trainingen bij Laan7, me ook individueel op verantwoorde wijze met bijvoorbeeld hardlopen / fietsen bezig (gaan) houden. Laan7 is daarbij wekelijks mijn ‘thermometer’.

Wat ervaar ik daarin persoonlijk? 

Vanaf de start van mijn fysio , en ook thans bij mijn wekelijkse deelname aan de ‘Preventie & Training’ sessies, ervaar ik dat Laan7 waarmaakt wat ze zegt. Ik merk dat mijn conditie sterk is verbeterd. De aanvankelijke ‘stok achter de deur’ die ik meende nodig te hebben door via een abonnement bij Laan7 wekelijks met mijn lichaam actief bezig te zijn, heb ik inmiddels al weggegooid. Ik ga met veel ‘plezier’ 2 maal per week naar Laan7 en ga daar telkens met een voldaan gevoel vandaan.

Waarin is Laan7 uniek en waarom past dat zo goed bij mij? 

De ontspannen sfeer, de vriendelijke mensen, die gevraagd èn ongevraagd mij coachen op het juiste moment. Niets moet! 
Het levert mij, naast mijn fysieke inspanningen, veel energie op waardoor ik me de rest van de dag fysiek/mentaal weer lekker in balans voel. Drie kernwaarden die ‘bewegen’ (zowel fysiek als mentaal) bij Laan7 bij mij oproepen. Bewuste aandacht voor ‘vast onderhoud’ aan mijn lichaam, de ‘professionele wijze’ waarop dat bij Laan7 kan en het ‘plezier’ dat ik daarbij heb.

Wil jij ook gratis en vrijblijvend kennismaken met Laan 7?

Neem contact op

Klantreviews

Wat kan Laan7 voor jou betekenen?

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen naar een gezond en vitaal leven? 

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen alle mogelijkheden.

Neem contact op met Laan 7