Laan 7 Leefstijl Coaching

Bij Laan 7 vind je voor elk doel een coachingsprogramma

Laan 7 heeft coachingsprogramma’s die insteken op lifestyle, voeding en mind. Met begeleiding door specialisten die stuk voor stuk expert zijn in hun eigen vakgebied.

'Cool' Coaching op Leefstijl

Coaching op leefstijl (COOL).
'Cool' Coaching op Leefstijl

Het Coaching op Leefstijl (CooL) programma voor volwassen is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI). Het programma bestaat uit een basis en een onderhoudsprogramma.

Het programma wordt vergoedt door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars.

Ja, dat wil ik

Mentale coaching

Vind je het moeilijk om te luisteren naar je gevoel en ga je hierdoor over je grenzen?
Mentale coaching

Bij mentaal coaching krijg je antwoorden op de vragen die je hebt. Daarbij ontwikkel je handvaten voor een kansrijke verandering. Je wordt meer bewust van je gedrag, gevoel, wensen en valkuilen. Van daaruit ga je kijken naar wat je al kunt en wat je nog mag leren om jouw doel(en) te bereiken.

Ja, dat wil ik

Leefstijl coaching

Leefstijl coaching bij Laan 7 kies je wanneer je advies of inzicht wilt
Leefstijl coaching

Met leefstijl coaching helpen we jou op weg richting het behalen van jouw persoonlijke doelstelling(en) op het gebied van gezond trainen, vitaliteit en specifiek voeding (dit laatste doen we onder andere met een ‘voedingsapp’).

Ja, dat wil ik

Senior life coaching

Hulp bij Vitaal ouder worden
Senior life coaching

Senior life coaching bij Laan 7 kies je wanneer je hulp kunt gebruiken bij het Vitaal ouder worden. Volg je binnen Laan 7 een VitaalFit programma volgt dan kun je met Senior life coaching werken aan jouw eigen fysieke en mentale doelen voor een vitaal en gezond leven.

Ja, dat wil ik

Fysio coaching

Specifieke aandacht voor jouw herstel
Fysio coaching

Fysio coaching bij Laan 7 kies je wanneer je graag op vaste momenten 1-op-1 contact hebt met jouw oorspronkelijke (sport)fysio -/ manueeltherapeut.

Ja, dat wil ik

Coaching over voeding

Voeding is een onderdeel van jouw weg naar vitaliteit en gezondheid
Coaching over voeding

We begeleiden en helpen jou bij het analyseren van jouw voedingspatroon, het aanpassen van gewoonten rondom voeding en helpen met het zoeken naar gezonde alternatieven. Dit doen we persoonlijk, maar ook met onze voedingsapp.

Ja, dat wil ik

Leefstijl abonnementen

Kies het abonnement bij Laan 7 wat bij jouw doel past
Leefstijl abonnementen

De prijzen zijn afhankelijk van jouw keuzes; welke mate van gezondheids check (Plus of Optimaal) en de frequentie van trainen per week (1 - 2 - 3 keer per week).

Ja, dat wil ik

Bewegen dat doen we natuurlijk samen.

Bij Laan 7 zijn veel mensen in beweging. Met hele verschillende doelen. Waar jij naar op zoek bent, is voor ons het uitgangspunt. Wat jou blij maakt, maakt ons blij. Dus begeleiden we je op een positieve manier naar jouw einddoel. Waar wil je aan werken? Fit worden? Fit blijven? Herstellen van pijn? Mentale coaching? Ontspannen leven? Het is allemaal mogelijk bij Laan 7.

Onze professionals en ervaringsdeskundigen staan voor je klaar en vinden samen met jou de weg naar een gelukkig leven. Bovendien werken we intensief samen met huisartsen, specialisten en experts uit het veld. Zo garanderen wij jou de beste zorg. Alle aandacht voor bewegen, dat is Laan 7.

​Kennismaken met Laan 7

Ben je op zoek naar een gezondheidscentrum dat jou kan helpen met coachingsprogramma’s die insteken op lifestyle, voeding en mind?

Plan jouw kennismaking