Dsc 2139

Laan 7 helpt met: E-exercise!

Bij Laan 7 werken we met het uiterst makkelijke en innovatieve My Wellness systeem. Zo'n 200 leden maken al gebruik van dit systeem! 

Naast dat je hiermee jouw lessen inboekt via de app, bevat het jouw persoonlijke trainingsschema. 
Jouw resultaten worden opgeslagen en hierop kunnen we evalueren en coachen tijdens de coaching en evaluatiesessies in jouw leefstijlabonnement. 

Ten behoeve van onze pijler Herstel /fysiotherapie, kunnen wij om jouw herstel te bevorderen ideaal thuisoefeningen klaar zetten welke je dan vanuit thuis kunt inzien en uitvoeren. 
Natuurlijk wordt dit gecombineerd met reguliere fysiotherapie behandelingen. 

En wat is er handiger dan een eigen set van oefeningen die je ten alle tijden, vanaf elke denkbare plek kunt uitvoeren: thuis, vanaf je vakantie verblijf, of in de zomer/winterstop van je sportclub.

Img 1002

E- exercie bij Laan 7!

Laan 7 helpt met: E-exercise!

In juli zijn we gestart met E-exercise,  zodat leden en niet leden gebruik kunnen maken van de Laan 7 My Wellness app. Na een gratis kennismaking stellen we een schema op, welke voor jou toegankelijk is via de app. Met periodiek contact zullen we evalueren hoe het gaat met jouw oefeningen en waar gewenst kan zowel jij als wij het schema aanpassen.

Wat is E-exercise?

  • Je eigen set van oefeningen in onze professionele My Wellness omgeving.
  • Overal toegankelijk en vooraf samengesteld met de middelen die je zelf ter beschikking hebt.
  • Na deze zomeractie kun je gebruik maken van de mogelijkheid van ons nieuwe abonnement E-exercise Laan 7.
  • Voor leden van Laan 7 is de my wellness app natuurlijk gratis. 

Hoe werkt ons innovatieve programma?

Voor wie is dit uniek programma?

Voor iedereen die fit wil blijven tijdens de zomer en herfst…!

Of je nu op vakantie gaat, minder naar je eigen sportcentrum gaat, minder bij Laan 7 komt of even niet naar je sportvereniging. Voor iedereen die bekend wil worden met het thuis uitvoeren van oefeningen of een gehele training, zonder daarvoor lid te zijn van een sportcentrum. 

Vraag jouw leefstijlcoach om naast je reguliere trainingsschema, ook een schema klaar te zetten wat je dus thuis of vanaf je vakantie adres kunt uitvoeren!  

En weet: Je bent maar een paar uurtjes per week op Laan 7. Dat vinden wij super, maar nog beter is het als je op de dagen dat je niet hier bent, je ook thuis oefeningen doet. Voor bestaande leden is de E-exercise middels de My Wellness app natuurlijk inclusief bij je huidige abonnement.  

   

Abonnement voor een gezonde leefstijl: E -exercise

​Hieronder een uitgebreid filmpje wat ons my wellness systeem kan: