Dsc 2154

Testen is weten

We brengen in kaart waar je staat

Laan 7 heeft aandacht voor bewegen en herstel. Voordat je bij ons begint aan je programma willen we in beeld brengen waar je staat. Dat doen we door te testen & meten met onze Vitaaltesten. 

Wat is jouw einddoel?

Hierna kunnen we samen bepalen waar je naartoe wilt, zodat we de weg kunnen uitstippelen naar je einddoel. Uiteraard doen we ook tussentijdse metingen en werken we met individuele coachingssessies, waarin we evalueren en bijsturen. 

Houdings- en bewegingsanalyse

Naast testen & meten met onze Vitaaltesten biedt Laan 7 ook de Houdings- en bewegingsanalyse aan. Alles om aandacht te geven aan jouw gezondheid en vitaliteit.

Dsc 1994

Vitaaltest en een eigen beweegportfolio

Binnen het Laan 7 concept is testen en meten een essentieel onderdeel van de begeleiding. Daarom is de Vitaaltest standaard opgenomen in onze Leefstijlabonnementen. De frequentie en omvang van rapportage zijn afhankelijk van het gekozen Leefstijl abonnement. 

Kies je bijvoorbeeld voor het Leefstijl Optimaal abonnement dan krijg je elke 3 maanden een uitgebreide Vitaaltest met daarbij ook een individuele evaluatie en coachingssessie. 

Jouw resultaten worden bijgehouden in jouw eigen beweegportfolio. 

Zo heb je altijd een duidelijk beeld van waar je staat en hoe de weg naar je doelen eruit ziet. Bewegen dat doen we samen.

Dsc 2198

Analyse van houding en beweging

Bij Laan 7 weten we dat je houding en manier van bewegen bepalend zijn voor de resultaten die je haalt. Door een analyse van je houding en beweging krijg je inzicht in je eigen houding tijdens het uitvoeren van oefeningen. 

Voor de analyse gebruiken we de meest actuele, innovatieve technologieën die inzicht geven en praktische handvaten geven om je houding te corrigeren en optimaliseren. 

Zo kun je jouw oefeningen veilig, correct en effectief uitvoeren. En bereik je natuurlijk het beste resultaat.