Dsc 2606

Training

Binnen Laan 7 kun je met gerichte beweegprogramma’s werken aan jouw gezondheid & vitaliteit. 

Hiermee kun je voorkomen dat (dreigende) ziekten of aandoeningen je onnodig beperken in jouw leven.

Een plek waar jij met aandacht kunt bewegen

Wij hebben met Laan 7 een plek gecreëerd waar je veilig en vertrouwd en onder begeleiding van professionals kunt bewegen. Een plek waar je kunt bewegen als extra aandacht gevraagd of gewenst is.

Alle aandacht voor jou, dat is Laan 7.


Dsc 1838

Trainen bij gezondheidsklachten

Gezondheidsklachten zoals hartklachten, obesitas, diabetes, artrose en COPD.


Onze specifieke beweegprogramma’s zijn bijzonder geschikt voor trainen met aandoeningen zoals CVRM, obesitas, diabetes, artrose en COPD. 

Bij Laan 7 trainen we niet richting prestaties binnen ons centrum, maar aan doelen voor jouw dagelijkse leven buiten ons centrum. Zoals je favoriete hobby kunnen doen, zoveel mogelijk mobiel blijven en samen met je familie en vrienden leuke dingen kunnen ondernemen. 

Dat zijn de doelen waar we voor trainen. Dat maakt Laan 7 uniek.


Dsc 2686

Bewegen met een chronische aandoening

Beweegprogramma bij Laan 7

Heeft u moeite om regelmatig te bewegen? Bent u gemotiveerd om meer te gaan bewegen? Heeft u een van onderstaande chronische aandoeningen? Dan bent u de geschikte persoon voor het volgen van een beweegprogramma!

Hebt u een chronische aandoening zoals:

  • Artrose
  • Coronaire hartziekte
  • Diabetes type II
  • Oncologie
  • COPD
  • Osteoporose
  • Overgewicht en Obesitas

Heeft u moeite om een actieve leefstijl op te pakken en te onderhouden als gevolg van een chronische aandoening of bijvoorbeeld na revalidatie van een oncologische behandeling?

Juist voor u kan lichamelijke activiteit veel winst opleveren.

Dsc 1760

Trainen bij fysieke klachten

Fysieke klachten zoals pijn en beperkingen

Zijn er beperkingen in jouw leven als gevolg van ziekte of gezondheidsklachten? Laan 7 biedt hulp met haar succesvolle Preventie programma. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ gaan we samen aan de slag om te werken aan jouw gezondheid en vitaliteit. 

Zo voorkomen we erger en vergroten we samen jouw belastbaarheid. Dat zorgt voor meer ruimte om te genieten van het leven en deel te blijven nemen aan sociale gebeurtenissen. 

Bovendien werkt Laan 7 nauw samen met huisartsen en specialisten en starten we standaard met een persoonlijke analyse en meting. Zo bieden we de beste zorg.

Bij Laan 7 kun je in een vertrouwde, veilige omgeving bewegen. Dat voelt prettig.