Img 2739

Schrijf je nu in op onze Yoga Nieuwsbrief!

Ontspannen met yogalessen

Laan 7 is een modern gezondheidscentrum waar we geloven dat je goed voelen een combinatie is van aandacht voor body & mind.

Bewegen en ontspannen, dus fysiek trainen en mentaal ontspannen.

Wil je mentaal in beweging komen dan zijn de yogalessen van Laan 7 een goede keuze. Onze yogalessen combineren lichamelijke oefeningen met meditatie en ademhalingsoefeningen.

Yogalessen volgen is een laagdrempelige manier om zowel lichaam als geest fit en in balans te houden. Laan 7 heeft een aanbod van verschillende yogalessen.

Voor meer info neem je contact op met Laan 7.


Neem contact op met Laan7

Beginnen met yoga & mindfulness


Binnen Laan 7 bestaat de mogelijkheid om, naast fysiek, mentaal in beweging te zijn. Laan 7 is niet voor niets het centrum voor fysieke en mentale gezondheidsbevordering! Voor mindfullness en yoga in Geldrop kun je terecht bij ons. 

Hatha yogalessen en Yoga Nidra lessen door Dorothé

“Ik ben begonnen met yoga omdat het bezig zijn met andere mensen, zowel in werk als privé, veel energie vraagt. Ik merk dat ik mezelf daarbij nogal eens uit het oog verlies. Yogalessen helpen mij om dichter bij mijn eigen kern te komen, zuiverder te voelen waar het allemaal echt om gaat, en beter in mijn vel te komen, met meer rust in mijn hoofd.”

Lees verder over Hatha Yoga & Yoga Nidra

Yin Yogalessen door Mirjam 

"Daarnaast blijft er toch altijd weer die verwondering dat er steeds meer ruimte en soeplesse in je lijf komt met yin. De uitdaging om naar binnen te gaan en bij de stilte van je adem te blijven heeft een grensverleggend effect dat heel bijzonder is. “Een verademing”, die ik graag wil uitdragen en met anderen wil delen".

Lees verder over Yin Yoga

Stoelyoga 

Stoelyoga komt voort uit de Hatha yoga en heeft veel voordelen voor de deelnemers. Het verbetert de lichaamshouding, juist ook omdat we vaak veel zitten in het dagelijks leven.

Stoelyoga verbetert ook ons lichaamsbewustzijn, vermindert stress en pijnbeleving, verbetert concentratie en mentale helderheid en het biedt de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en sociale contacten te onderhouden.

Lees verder over stoel yoga

Yin yogalessen door Lesley

Yoga is voor mij de focus geweest om weer bewust te worden van mijn ademhaling. Bewust voelen en ervaren dat ik adem. Ademen is leven. Hierdoor maak je verbinding met jezelf, je lijf en wordt je bewust van wat je lichaam je verteld. Hoeveel ruimte heb je in je lijf, hoe gespannen of ontspannen is je lijf, hoe diep gaat je ademhaling. Naast bewuste ademhalings- mindfulness, - & ontspannings oefeningen, afgewisseld met yogahoudingen en meditaties heb ik geleerd om helemaal te kunnen ontspannen.

Lees verder over Yin Yoga
Yoga Laan 7
Img 2741
Yoga Laan 7
Img 0546
Dsc 2338

Lesrooster Yoga lessenMaandag10.45 – 12.00 uurYin-Yoga (Lesley)
Dinsdag
18.30 – 19.45 uur
Yin- Yoga ( Mirjam)
Woensdag
13.30 – 14.45 uur 


18.00 - 19.15 uur


19.30 – 20.45 uur

Stoel Yoga (Dorothee)


Yin yoga ( Lesley)


Hatha-Yoga  (Dorothee)

Vrijdag 09.30 – 10.45 uurHatha Yoga & Yoga Nidra (Dorothee)
Zaterdag09.30 - 10.45 uur
Yin- Yoga (Mirjam)

Wat heb je nodig om een yoga les te volgen?

Graag handdoek meebrengen.
Makkelijke kleding / géén schoenen.
Vóór de yoga les graag aanmelden met horloge.
Zelf lessen reserveren met de App of via de receptie.
Ook afmelden bij een gereserveerde yoga-les via de App of receptie.
Na een proefles graag melden bij de receptie.

Bekijk het complete lesrooster

Schrijf nu in op onze Yoga Nieuwsbrief!

Subscribe

* verplicht veld