Laan7 Elketeurlinckx Selectie Socialmedia 173

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Jij bent zwanger, van harte gefeliciteerd!

Jullie krijgen een kindje om voor altijd van te houden.

Graag wil ik jou (en je partner) begeleiden in deze bijzondere periode. Rondom Mama helpt jou goed voorbereid en vol zelfvertrouwen de bevalling in te gaan.

Rondom Mama is een complete, luchtige en praktische cursus die jou helpt energiek en gezond te blijven tijdens de zwangerschap, je met vertrouwen voor te bereiden op de bevalling en het herstel in de periode erna.

Mijn oefeningen komen uit verschillende westerse en oosterse stromingen en zijn gericht op het behoud van de natuurlijke balans tussen lichaam en geest. Daarnaast versterken deze oefeningen je fysieke kracht en uithoudingsvermogen. Door gebruik te maken van een goede ademhaling voel je hoe het lichaam zichzelf sterkt zonder te forceren. De lessen zullen 7 x plaatsvinden, waarbij les 6 met partner is.

Waarom het zo goed werkt?

Tijdens je zwangerschap wordt er veel van je gevergd: de baby groeit in je buik, maar ook groei je toe naar het moederschap. Zwangerschapsyoga laat je deze veranderingen bewuster ervaren en begrijpen. Dit geeft verbondenheid met je kindje en brengt meer rust voor jezelf.

Door bewustwording en ontspanning van je lichaam zie je met meer vertrouwen de bevalling tegemoet. Bewust ontspannen helpt je omgaan met de heftigheid van de weeën. Meerdere zorgverzekeraars bieden daarom ook vergoeding voor de cursus

De basis van waaruit de lessen gegeven worden is Do-In yoga. Do-In yoga is een toepasselijk en simpel systeem dat je kan helpen energiek en gezond te blijven tijdens je zwangerschap, je kan voorbereiden op de bevalling en je herstel in de periode erna.

Een belangrijke leidraad door de lessen heen is het loslaten van de prestatie, vertrouwen in jezelf, je lichaam, je zwangerschap en je bevalling. De cursus Bewust & Natuurlijk Zwanger kent de volgende varianten: Bewust & Natuurlijk Zwanger Korte cursus & Bewust & Natuurlijk Zwanger Complete cursus.


Heb je geen zin om een cursus te volgen van 7 weken of hebt je ooit eerder een zwangerschapscursus gevolgd? Dan is onze compacte zwangerschapscursus iets voor jou. In 2 lessen van 75 min word je volledig klaargestoomd voor je bevalling. Alle relevante onderwerpen komen aan bod. Ideaal, voor als je als eens bevallen bent of gewoon te weinig tijd hebt.

2 lessen van 75 min. Max. 12 deelnemers Prijs: € 31,00   


Laan7 Elketeurlinckx Selectie Socialmedia 173
Img 5005
Fb Logo Rondom Mama1732
Foto Carlijn En Olga Laan 7
763

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan:

 ademhalingstechnieken om de weeën op te vangen

 perstechniek

 algemene ontspanningstechnieken

 do-In Yoga: strekkingen ter ondersteuning van de algehele balans

  praktische informatie over de bevalling

 de rol van de partner tijdens de bevalling

  Tip! Deze cursus kun je net voor en/of tijdens je zwangerschapsverlof doen.

Foto Carlijn En Olga Laan 7

Waarin is Laan 7 voor jou uniek?

Het is een laagdrempelige locatie in een Beweegcentrum. Het is geen sportschool waarin iedereen zien en gezien wil worden. De mensen hier komen met een duidelijk doel omdat ze aan iets willen werken. Ik voel me bij Laan 7 erg op mijn gemak. Bovendien ben ik erg gecharmeerd van de professionele begeleiding. 

Herstellen bij Laan 7 na de bevalling? Als alles goed gaat, wil ik graag deelnemen aan de lessen “Mama Fit”. Onder begeleiding werken aan de juiste spiergroepen voor een sterk herstel.  Mijn doel en verwachtingen zijn zeker waargemaakt en het is een absolute aanrader!


Wil je meer informatie ?

Wil je meer weten over de mogelijkheden RondomMama

Neem contact met ons op om jouw wensen met ons te bespreken.

Neem contact op met Olga Landheer - Ubbink