H46 A7330

YOGA4cancer

Mijn naam is Anke Swinkels, ik ben ‘n geboren en getogen Mierlose en kortgeleden ben ik na wat omzwervingen teruggekeerd: na jaren Eindhoven en Aruba wonen mijn gezin en ik sinds halverwege dit jaar weer in Mierlo, en dat bevalt ons heel erg goed.  

Ons vertrek naar het buitenland gaf me de mogelijkheid om m’n passie na te jagen: inmiddels ben ik een gediplomeerd yogadocente met veel leservaring. Door een aantal ziektegevallen in mijn directe omgeving raakte ik getriggerd door Yoga4cancer: een speciale in de VS ontwikkelde yogamethode voor (ex) kankerpatiënten; mijn certificering behaalde ik vorig jaar in New York

Yoga4cancer is ingericht op de fysieke en emotionele uitdagingen waar (ex) kankerpatiënten vaak mee te maken krijgen

Dit kan zijn tijdens de behandeling, maar niet zelden ook nog (lang) na afloop van een behandeling, waarbij (ex) patiënten vaak te kampen hebben met langdurige en vervelende bijeffecten van de behandeling.

Tijdens deze yogales maken we volop gebruik van yogablokken, waardoor we op een toegankelijke en laagdrempelige manier toch het effect bereiken van de traditionele yogahoudingen. Het stelt deze doelgroep op die manier toch in staat om op een veilige en effectieve manier te profiteren van de voordelen van yoga. En die voordelen zijn legio! 

Er is heel wat onderzoek gedaan naar het effect van yoga op (ex) kankerpatiënten, en daaruit volgt dat het o.a. kan leiden tot een

  • toename van kracht en flexibiliteit;
  • verbetering van balans en mobiliteit;
  • boost voor het immuunsysteem;
  • afname van vermoeidheid en een betere slaapkwaliteit;
  • vermindering van spanning en stress;
  • stimulering van het cardiovasculaire en lymfatische systeem;

Yoga4cancer bij Laan7 start 4 februari op donderdag van 10.15-11.30

Ben je (ex)kankerpatiënt, of ken je iemand in je omgeving in deze situatie dan nodig ik je van harte uit om een lesje mee te doen en op die manier kennis te komen maken met deze unieke yogamethode. De eerste les is volledig gratis en geldt als een kennismaking met yoga en met mij. Na de eerste -gratis- kennismaking- bedragen de kosten in 2021; een bedrag van 5 euro per les.

Geïnteresseerd? 

 Op de website van Anke www.lievryoga.nl kunt u meer lezen over Anke en YOGA4cancer. 


Maak een afspraak voor een gratis yoga les
H46 A7330
Img 1266
H46 A73885