Brochure Laan 7

Laan 7 is het enige beweegcentrum voor Geldrop en omstreken waar bewegen altijd positief is. Laan 7 geeft patiënten, sporters en recreanten professionele en persoonlijke aandacht. Aandacht voor lichaam én geest. 

Deze totaalbenadering waarbij aandacht is voor zorg en bewegen is uniek en zorgt voor duurzame bevordering van jouw gezondheid. Bewegen dat doen we samen en met plezier, zodat bewegen goed voelt en blijft voelen. Zo bereikt iedereen zijn doel.

Bij Laan 7 zorgen we dat bewegen plezier brengt. Dat bewegen, voor welk doel dan ook, iets is waar je naar uitkijkt en wat energie geeft.

Bewegen bij Laan 7 brengt je verder. Dat doel bereiken we samen en met plezier. Alle aandacht voor jou. Alle aandacht voor bewegen. Dat is Laan 7.

Bekijk de folder van Laan 7

Leefstijl Plus

Met persoonlijke aandacht en plezier werken aan méér energie en een gezonde leefstijl! 

Of je nu wil afvallen, meer vertrouwen wil krijgen in je lichaam, wil trainen voor een wedstrijd, na hersteld te zijn van een blessure, voor je mentale gezondheid of je wil gewoon met plezier en ter ontspanning sporten.

Door te trainen in groepsverband maar ook personal training, testen en meten, coachingsgesprekken en voedingstips werken we met het Leefstijl Plus-abonnement aan jouw gezondheid en leefstijl.

Bij gezondheidscentrum Laan 7 vind je voor elk doel een beweegprogramma dat wordt begeleid door fysiotherapeuten en leefstijlcoaches.

Bekijk onze Leefstijl Plus folder

CooL

Het Coaching op Leefstijl programma voor volwassen is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI). Het programma bestaat uit een basis en een onderhoudsprogramma.

Het CooL-programma wordt aangeboden door een hbo-opgeleide professional, die voldoet aan de competenties van de Leefstijlcoach en duurt in totaal 24 maanden. Binnen het programma worden de achtergronden en oorzaken van ongezonde leefstijl samen met u als deelnemer bekeken en vervolgens wordt een behandeltraject doorlopen. 

De aanpak is gericht op het stapsgewijs aanpassen van het leefpatroon en op het bereiken van een duurzame verandering van de leefstijl in zowel motivatie als gedrag. Belangrijke thema’s zijn voeding, beweging, slaap, stress, energiemanagement, timemanagement, vitaliteit en ontspanning.

Vragen over het CooL programma?

Mail via het contactformulier of bel ons dan even op 040 76 76 575.

Bekijk de CooL folder

Zwangerfit & Mamafit

ZwangerFit & MamaFit is een moderne, actieve vorm van zwangerschapsbegeleiding. Plezier in bewegen en verantwoord bewegen staan voorop!

De cursus van 10 actieve lessen, waarin je ook informatie krijgt over zwangerschap en de bevalling. In de les wordt aandacht besteed aan uithoudingsvermogen, kracht en een goede houding, met speciale aandacht voor de bekkenregio.

Wil jij actief blijven tijdens je zwangerschap of na je bevalling?

Stuur dan een email naar: info@laan7.nl of bel 040-76 76 575

Bekijk de Zwangerfit flyer

Screening voor hardlopers

Ben jij een actieve hardloper of startende met deze sport? Kies dan voor een Quickscan bij Laan 7!

Train je voor een hele of halve marathon of een recreatieve loop of wil je gewoon lekker zelf hardlopen? Wil je weten of jouw loophouding en stabiliteit goed is tijdens het hardlopen en wil je blessures voorkomen?

Laan 7 heeft de Quickscan ontwikkeld waarbij samen met een erkend (sport) fysiotherapeut gekeken wordt naar onder andere blessurepreventie, mobiliteit, stabiliteit, coördinatie, kracht, je looppatroon en je schoeisel.

Heb je interesse in deze Quickscan?

Stuur dan een email naar: info@laan7.nl of bel 040-76 76 575

Bekijk de Quickscan flyer