Laan 7 Logo Grijs

Over ons

Even voorstellen

Laan 7 bestaat vandaag de dag uit een groot team van specialisten, maar natuurlijk zijn ook wij ooit klein begonnen. Zo’n 13 jaar geleden is eigenaresse Lesley Harks in een garage van het sportcentrum van haar vader een fysiotherapiepraktijk begonnen. Deze praktijk in sportcentrum Harks groeide al snel uit tot een volwaardige, innovatieve praktijk. 

De huidige eigenaren van Laan 7, Johan Tinnemans en Lesley Harks, kennen elkaar al meer dan 20 jaar. Eerst als studenten aan hun sportopleiding en later als instructeurs bij Sportcentrum Harks. Na een periode in Helmond als fysiotherapeut en oefentherapeut Mensendieck ging Johan in 2012 de samenwerking met Lesley aan.

Zowel Johan als Lesley kiezen vanuit passie voor het vak Fysiotherapie. Het geheim van Laan 7 zit dan ook in aandacht. Aandacht voor jou, aandacht voor bewegen en aandacht voor herstel. Vanuit een totaalbenadering met aandacht voor body én mind. Tel daar ons team van specialisten bij op met ieder hun eigen expertise op het hoogste niveau en je voelt waarom je wilt kiezen voor Laan 7.

Meer zien van Laan 7?
Dsc 1690

Bij ons is bewegen altijd positief

Laan 7 is het enige beweegcentrum voor Geldrop en omstreken waar bewegen altijd positief is. Laan 7 geeft patiënten, sporters en recreanten professionele en persoonlijke aandacht. Aandacht voor lichaam én geest. Deze totaalbenadering waarbij aandacht is voor zorg en bewegen is uniek en zorgt voor duurzame bevordering van jouw gezondheid. Bewegen dat doen we samen en met plezier, zodat bewegen goed voelt en blijft voelen. Zo bereikt iedereen zijn doel.

Zeg nou zelf: werken aan jezelf dat zou toch goed moeten voelen?

Toch ervaren veel mensen het werken aan body & mind als een hele opgave. Leuk is het niet altijd. Noodzakelijk wellicht wel. Maar zo zou het niet moeten zijn. Bij Laan 7 zorgen we dat bewegen plezier brengt. Dat bewegen, voor welk doel dan ook, iets is waar je naar uitkijkt en wat energie geeft. Bewegen bij Laan 7 brengt je verder. Dat doel bereiken we samen en met plezier. Alle aandacht voor jou. Alle aandacht voor bewegen.

Dat is Laan 7.

Kom jij bewegen met plezier?

Het team van Laan 7