Lesley Pasveer Harks Eigenaar Laan 7

Lesley Pasveer-Harks

Eigenaar Laan 7

Lesley volgt haar hart en begeleidt anderen om hetzelfde te doen. Vanuit dit gevoel startte ze haar eigen praktijk en heeft daar tot op de dag van vandaag nooit spijt van gehad. Ze krijgt energie van de chaos rondom managementtaken en komt tot rust tijdens een yogales of meditatieoefening. Haar kennis en ervaring op het gebied van fysiotherapie, haptotherapie, yoga en mindfulness mixt zij tot geniale behandelingen waar veel mensen in de hedendaagse maatschappij baat bij hebben.

‘Je hart, je gevoel volgen en vanuit daar de dingen doen die je leuk vindt. Dat probeer ik voor iedere persoon na te streven.'

Lesley begeleidt mensen met mentale klachten; stress, burn-out, spanningsklachten en hyperventilatie en mensen met minder vertrouwen en angst. Ook personen met onverklaarbare lichamelijke klachten begeleid zij met fysiotherapie op haptonomische basis en met haptotherapie en yoga. 

Ze houdt zichzelf in balans door iedere ochtend, van 6 tot 7, te beginnen met yoga. Om stoom af te blazen rent ze een rondje hard of bezoekt ze met vriendinnen de sauna - of de witte stranden van Ibiza.

Specialisaties

  • Trainer & Coach
  • Haptotherapeut 
  • Yoga docent (Yin Yoga, Yin-Yang yoga, Pilates)
  • Fysiotherapie op haptonomische basis
  • Adembehandeling en ontspanning
  • Mindfulness coach

Aangesloten bij

  • GGZ Haptotherapeut: Vereniging van haptotherapeuten

Laan 7 collega’s over Lesley

'Lesley springt, vanuit haar enthousiasme, van de hak op de tak. Ze enthousiasmeert en houdt alle ballen op de werkvloer voor ons in de lucht. Ze is ontzettend direct, maar heeft daarbij de zachtheid om precies de juiste woorden te zeggen.'

Stel een vraag aan Lesley
Groepsfoto Team Laan 7 Geldrop Balk