Fysiek en mentaal sterker worden

Soms raken mensen uit balans door bijvoorbeeld letsel of overbelasting. Ook een ongezonde leefstijl kan leiden tot een lijf waar je je op een dag niet meer prettig in voelt. Als je je niet meer lekker in je lijf voelt dan kan dat leiden tot mentale klachten.

Terug in jouw kracht

Bij Laan 7 gaan we samen aan de slag om jou weer terug in je kracht te brengen en fysiek en mentaal sterker te worden. Sterk, veerkrachtig en zonder pijn in het leven kunnen staan: dat wil jij toch ook?

Aandacht voor jouw welzijn

Onze mensen kijken naar jouw welzijn met visie. Vanuit een totaalbenadering van fysieke klachten of mentale klachten bereiken we samen jouw herstel. Waar nodig werken we samen met huisartsen, specialisten en therapeuten. 

Alle aandacht voor bewegen. Dat is Laan 7.

Manuele therapie

Therapie bij nek- en rugklachten
Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De manueeltherapeut heeft na de opleiding fysiotherapie een intensieve drie jarige master vervolgopleiding gevolgd, welke primair gericht is op de wervelkolom, gewrichten en spierpeesapparaat.

Ja, dat wil ik

Revalidatie fysiotherapie

Aandacht voor optimaal herstel
Revalidatie fysiotherapie

Bij Laan 7 is er aandacht voor optimaal herstel bij acute klachten aan spieren / pezen of gewrichten en/ of sporters die onverhoopt geblesseerd zijn of preventief advies willen.

Ja, dat wil ik

Fysiotherapie voor longklachten, hart- en vaataandoeningen

Samen werken aan meer lucht
Fysiotherapie voor longklachten, hart- en vaataandoeningen

Bij longaandoeningen is bewegen van groot belang. Een actieve leefstijl met inspanningstraining heeft aangetoonde positieve effecten.

U gaat zich beter voelen, ervaart minder lichamelijke klachten en kunt meer aan.

Ja, dat wil ik

Geriatrische fysiotherapie

De geriatrie fysiotherapeut is gespecialiseerd in fysiotherapie voor ouderen
Geriatrische fysiotherapie

De geriatrie fysiotherapeut is gespecialiseerd in fysiotherapie voor ouderen en van patiënten met complexe gezondheidsproblematiek.

Bij geriatrische fysiotherapie wordt zorg gedragen voor valpreventie bij ouderen.

Ja, dat wil ik

Valpreventie

Cursus gericht op het vergroten van het bewustzijn van valrisico, het verbeteren van spierkracht en balans
Valpreventie

Vallen is een steeds groter wordend probleem onder de zelfstandige thuiswonende 65+ers.

Ervaart u een wiebelig gevoel op de benen, bent u angstig om te vallen of bent u misschien zelf al een keer gevallen en wilt u hier met een actieve aanpak aan werken?

Ja, dat wil ik

Neurologische fysiotherapie

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen met neurologische aandoeningen
Neurologische fysiotherapie

Binnen Laan 7 zijn een aantal fysiotherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van mensen met neurologische aandoeningen.

Ja, dat wil ik

Parkinson fysiotherapie

Laan 7 is aangesloten bij het ParkinsonNet
Parkinson fysiotherapie

Bij Laan 7 werken we aan duurzaam herstel van jouw gezondheid. Fysiotherapie is een behandelvorm die gericht is op het herstellen van klachten aan jou houdings- en bewegingsapparaat.

Ja, dat wil ik

Haptotherapie

Een totaalbenadering voor duurzaam herstel
Haptotherapie

Bij Laan 7 werken we samen aan jouw duurzaam herstel. Vanuit een totaalbenadering geven we aandacht aan body & mind. We geloven dat je fysiek sterk voelen ook zijn uitwerking heeft op hoe je je mentaal voelt en andersom.

Ja, dat wil ik

Massage

Sport of ontspanningsmassage, ontspanning voor lichaam en geest.
Massage

Het leven kan zo druk, gehaast en stressvol zijn, dat we soms vergeten om even op adem te komen en tijd voor onszelf te nemen. Ontspanning is belangrijk voor lichaam en geest. Het is essentieel voor een vitaal en energiek dagelijks leven.

Ja, dat wil ik

Psychologen praktijk Oog

Psychologische hulpverlening voor kinderen en volwassenen.
Welkom bij Psychologenpraktijk Oog

Psychologenpraktijk Oog is een algemene praktijk voor psychologie en pedagogiek, waar kinderen, adolescenten, ouders en volwassenen terecht kunnen voor psychologische hulpverlening.

Ja, dat wil ik

Sense Bekkenfysiotherapie & Seksuologie

Sense Bekkenfysiotherapie & Seksuologie
Welkom bij Sense Bekkenfysiotherapie & Seksuologie

Sense richt zich op het onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van klachten in de buik, de bekkenbodem en het bekken.
Daarnaast bieden we professionele, gespecialiseerde en persoonlijke hulp bij problemen en vragen op het gebied van seksualiteit en intimiteit. Seksuologische counseling wordt hiervoor toegepast.

Ja, dat wil ik

Nieuw! Quickscan voor Hardlopers

Ben jij een actieve hardloper of startende met deze sport?
Quickscan voor Hardlopers

Blessure preventie naar aanloop van de marathon? Of gewoon een blessure screening gericht op voorkomen van hardloopblessures? Bij Laan 7 is er speciaal een Quickscan gemaakt voor hardlopers.

Ja, dat wil ik

Tarieven behandelingen

Alle tarieven bij behandelingen mogelijk bij Laan 7
Tarieven behandelingen

Deze tarieven gelden alleen indien u niet aanvullend verzekerd bent. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract.

Ja, dat wil ik

Bij Laan 7 geloven we in de kracht van samen.

Dus kijken we ook naar jouw wensen en mogelijkheden. We motiveren en geven je een gedeelde verantwoordelijkheid voor jouw herstel. Dat werkt in de praktijk weten we. Bij Laan 7 besteden we veel tijd en energie aan het verstrekken van informatie en geven van voorlichting. 

Zo helpen we jou in je kracht te staan en te blijven. 

Voor iedere klacht een specialist

Opzoek naar een fysio in de buurt? Laan 7 is een praktijk voor fysiotherapie in Geldrop. We bieden verschillende specialismen in fysiotherapie behandelingen aan. Omdat elk aandachtsgebied nu eenmaal om een andere expertise vraagt. Denk bijvoorbeeld aan sportfysiotherapie of medische fysiotherapie behandelingen.

Afspraak maken

Herstelprogramma's

Fysiotherapie en haptotherapie

Laan 7 heeft herstelprogramma’s die insteken op duurzaam herstel door medische fysiotherapie, sportfysiotherapie en haptotherapie. Onze fysiotherapieprogramma’s richten zich op specifieke aandachtsgebieden zoals bijvoorbeeld Long, vaat & hart of het gebied Rug & nek. 

Fysiotherapie voor specifieke doelgroepen

Geriatrie of sport

Daarnaast heeft Laan 7 programma’s waarbij de fysiotherapie voor specifieke doelgroepen is ingericht zoals Geriatrie (ouderdomsklachten) of Sport. Naast de medische fysiotherapie of sportfysiotherapie voor fysiek bewegen heeft Laan 7 ook programma’s waar door haptotherapie de balans tussen gevoel en verstand hersteld wordt.