WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Ik ben Helga Scheepers, ben 49 jaar en woon in Heeze.

Na een schouderoperatie ( rotator cuff repair ) ben ik via schoudernetwerk expertise bij Laan 7 terecht gekomen. Sylvie Hartman is een ster in het begeleiden van schouderklachten en stap voor stap gaat het steeds beter. Hierdoor kan ik mijn schouder steeds meer belasten en gebruiken. Ik heb een voldaan gevoel na de therapie.

Kort samenvattend: Laan 7 is voor mij: Fysiotherapie/Herstel/ gezelligheid/ tot uiterste gaan.

Wil jij ook gratis en vrijblijvend kennismaken met Laan 7? Kom eens langs, de drempel is laag en je zal er geen spijt van krijgen!

Helga Scheepers

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Mijn naam is Maarten van Gorp. Ik ben 48 jaar oud en woon in Leende.

Ik kom al 15 jaar bij Laan 7 en waardeer hun persoonlijke aandacht en zij dagen mij uit. Ik heb een partiële dwarslaesie,en zo kan ik toch normaal mogelijk deelnemen aan de samenleving. Fysiek en mentaal ervaar ik meer evenwicht, kracht en uithoudingsvermogen. Dit geeft meer vertrouwen en evenwicht tussen mijn lijf en hoofd.

Laan 7 is voor mij uniek omdat ze samen met mij mijn grenzen opzoeken. Je aangesproken word als mens, daarnaast heb je een handicap.

Als ik Laan 7 kort zou moeten omschrijven dan is dat: Vertrouwen, plezier en evenwicht.

Wil je net als mij, de passie en aandacht ervaren, maak dan vrijblijvend een afspraak bij Laan 7. 

Maarten Van Gorp

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Mijn naam is Jeroen van Vugt, ik ben bijna 56 en woon in Geldrop

Ik ken Laan 7 van vroeger, toen het nog Fysio Harks was. Daar ben ik terecht gekomen voor heuprevalidatie en rugklachten. Ik ben toen altijd zeer tevreden geweest vandaar dat ik nu voor Laan7 heb gekozen.

Omdat ik 3 juni 2019 een nieuwe knie heb gekregen ben ik hiervoor aan het revalideren. Ik ervaar nu al dat ik meer aan kan als voor mijn operatie en ik weet zeker dat het komt door de goede begeleiding!

Ik vind het heel prettig om te merken dat de lijnen bij Laan7 kort zijn, er is intern veel expertise op diverse gebieden: herstel, leefstijl, fysio en fitness.

3 kernwaardes die hierin voor mij uitspringen zijn: Mindset, Betrokkenheid en Kundigheid

Dus, ben je op zoek bent naar een “life chanching experience”in 2020? Neem dan vooral contact op met Laan7!

Jeroen Van Vugt (1)

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Mijn naam is Eric Fijten, ben 53 jaar en woon in Geldrop.

Ik ben bij Laan 7 terecht gekomen doordat ik er vaak langs gereden ben. Het te zien dat er een ruime doelgroep aanwezig is die niet typisch in de sportschool zit. Daarbij is er voor iedere persoon een persoonlijke noot in behandeling waarbij de behandeling wordt bijgeschaafd op de persoon in kwestie. 

De keuze voor Laan 7 is om de deskundigheid, laagdrempelig en een ontspannen manier de behandeling en begeleiding. 

Ik ben hier voor fysiotherapie en ben binnen gekomen met klachten in het been/onderbeen/knie. Het blees al snel dat de klachten vanuit de lage rug /heup regio kwamen. De beperkingen die zijn gevonden zijn toen op een persoonlijke manier benaderd en telkens bijgeschaafd om zo tot het resultaat te komen waar we nu zijn. De positieve flow in het bewegen benaderen en vanuit daar verder bouwen. Het positieve gebruiken als bouwsteen voor de volgende stap. 

De adviezen en voorbeelden die ik voor in het dagelijks leven en het werk heb gekregen, waren erop gericht om op een ongedwongen en bewustere manier bezig zijn. Bewust bezig zijn met je eigen lichaam; zithouding, sta-houding, hoelang houd je iets vast,  is het statisch of dynamisch, wat kan je het beste doen. Het advies dat gegeven wordt is wederzijds, dat betekent: het moet ook opgevolgd worden! Ik probeer te voelen en bewust te zijn van mijn eigen houding hierin zodat ik het zelf kan toepassen in mijn dagelijks leven en werk. Lopen gaat met vallen en opstaan, je moet zelf je ene been voor de andere zetten, doe je het niet dan val je. Met andere woorden: ik heb het herstel proces zelf in handen!  

Dit zijn de 3 kernwaarden die Laan 7 bij mij oproept:

  • stap voor stap, 
  • doorzetten
  • positieve benadering

 

 

Eric Fijten

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Mijn naam is Marjolijn Roosch, ik ben 57 jaar en woon in Geldrop.

Ik heb gekozen voor Laan 7 vanwege de kleinschalige karakter en persoonlijke begeleiding. Het is heel prettig om te trainen in een omgeving zonder “bodybuilder”-achtige ambities te hebben. Samen met mijn coach hebben we gewerkt aan mijn fysieke doel om vitaal te blijven. Mijn bloeddruk was wat aan de hoge kant en mijn doel was om dit te verlagen, en dit is gelukt! Verder merk ik dat ik meer spierkracht heb en voel ik mij veel vitaler dan vroeger, en dit heb ik in een korte tijd weten te bereiken. Daar is dan ook de kracht van Laan7: er is veel ruimte voor maatwerk door de persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. En dat alles in een ontspannen sfeer.

Als ik 3 kernwaarden moet opnoemen van Laan 7 dan is dat: - Door inspanning spanning - Relationele verbondenheid - Kwaliteit Ik zou willen zeggen: tot ziens bij Laan7!

Marjolijn Roosch

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Mijn naam is Jesper Kees, ik ben 17 jaar en woon in Geldrop. 

Ik ben een fanatieke hockeyer. Helaas heb ik een enkelblessure opgelopen waardoor het hockeyen niet goed ging. Voor mijn behandelingen kwam ik bij Robin terecht. Ik heb voor Laan 7 gekozen door de goede ervaringen die mijn familie heeft.

Mijn doel was om weer volop te kunnen hockeyen. Robin heeft mij hierin heel goed begeleid. Hij gaf mij goede oefeningen mee voor thuis. Hierdoor kan ik mij weer met veel plezier en zonder blessure inzetten voor mijn passie. Als ik Laan 7 kort zou moeten omschrijven dan is dat: aandacht, plezier en hierdoor ook je geluk terug krijgen!

Jesper Kees

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Mijn naam is Huub van den Broek,  61 jaar en woonachtig in Nuenen. 

Op aanbeveling van mijn dochter ben ik terecht gekomen bij Laan7. Zij was erg tevreden over de behandeling en resultaat bij Laan 7. Ik was zelf bij een andere praktijk in behandeling en was op zoek naar wat anders omdat ik onvoldoende bereikte daar naar mijn zin.  

Ik heb een halve dwarslaesie t.h.v. C5 met klachten van spasme aan de linker zijde van mijn lichaam in linker arm en been. De behandeling is gericht op het verminderen van mijn spasme om zo mijn linker arm zo mobiel en functioneel mogelijk te krijgen om beter te kunnen functioneren in het dagelijkse leven.    

Spasme klachten zijn afgenomen waardoor mijn linker arm beter te gebruiken is in het dagelijks leven. Grootste winst is dat ik mijn hobby , auto's restaureren, weer gedeeltelijk kan uitoefenen. Dit wilde ik graag weer kunnen na 2 jaar omdat dit niet meer mogelijk was. 

Ik heb bij Laan 7 een bekwame fysiotherapeut die goed begrijpt waar mijn behoefte ligt en daar zijn behandeling op afstemt. De 3 kernwaardes: Persoonlijke benadering, Vakkundig en Plezier staan voor mij centraal bij Laan 7. 

 

 

Huub Van Den Broek

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Mijn naam is Sophie, ben 26 jaar en woon in Geldrop.

Toen ik klachten van mijn rug kreeg ben ik op zoek gegaan naar een goede Fysiotherapeut.  Ik hoorde van veel mensen uit mijn omgeving, dat ze goede ervaringen hadden met Laan 7. Bovendien is het nog lekker dichtbij ook!

Ondertussen heb ik al een aantal behandelingen gehad en ik merk dat ik bijna al mijn dagelijkse bezigheden weer kan doen. Ik was hierin erg beperkt geraakt namelijk.

Ik vond het heel fijn dat ik zo snel terecht kon. Mijn klacht wordt serieus genomen, ik krijg altijd persoonlijke aandacht en er wordt altijd met mij meegedacht.

Kort samenvattend: Laan 7 is voor mij motiverend, persoonlijk en professioneel!

Sophie

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Mijn naam is Bo Peters. Ik ben 43 jaar en woon in Geldrop.

Ik kende Laan 7 nog niet totdat ik werd doorverwezen voor Haptonomie naar Lesley. Zo kwam ik erachter dat er hier heel veel leuke dingen te doen zijn.

Via de Haptonomie kwam ik terecht bij Yoga. Al jaren zeiden mensen tegen mij: ‘probeer het eens!’ Nu zit ik in een Burn-out en moest ik wel een ander weg gaan bewandelen.

Door het beoefenen van Yoga ben ik erachter gekomen dat het precies blijkt te zijn wat ik al die jaren ben vergeten te doen; voelen, luisteren naar je lichaam, balans zoeken tussen spanning en ontspanning. En Ik vind het nog leuk ook!

Door de combinatie van Haptonomie en Yoga ervaar ik zeker verschil in mijn dagelijks leven. Er is meer rust in mijn lijf. Ik kan nu pas ontspannen zodat er meer ruimte komt voor herstel, ik durfde laatst weer bij de tandarts in de stoel te liggen! Blijven ademen!

Laan 7 past bij mij omdat ik hier gewoon binnen kan lopen zoals ik ben en zoals ik mij voel. Dat is altijd oké, geen oordeel, geen hoge drempel maar een heel persoonlijk warm bad waar je in terecht komt.

Bo Peeters

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Mijn naam is Marc Ruis, 54 jaar en geboren en getogen in Geldrop.

Ik moest vorig najaar even slikken toen een MRI-scan uitwees wat bij Laan 7 al vermoed werd door de fysiotherapeut. Ik had een hernia. En een heel duidelijke, aldus de neuroloog.

Nu verdwijnen veel hernia’s weer na enige tijd, maar ik diende “zeker rekening te houden met een operatie”. Dat klonk heel mooi: pijnvrij na de operatie en hernia weg(gesneden). Moest echter wel rekening houden met een herstelperiode van de operatie van de nodige weken/maanden. Ook was er altijd een kansje op complicaties.

Was ondertussen bij Laan 7 gestart met het trainen van rompstabiliteit en onderhouden van mijn conditie. Mijn herniaklachten leken daarmee ook minder te worden. Samen met het ‘zit-advies’ van en het wekelijks tapen door Johan werd het een zeurderig pijntje in het onderbeen (uitstraling) en uiteindelijk helemaal niets meer.

Onlangs mocht ik weer gaan volleyballen. Dat heb ik het afgelopen halfjaar enorm gemist. Super om daags na een training of wedstrijd weer gewoon last te hebben van spierpijn in plaats van herniaklachten. Team Laan 7 bedankt voor jullie hulp bij het verhelpen van mijn ‘gezondheids-uitdaging’.

De komende tijd blijf ik doorgaan met trainen bij Laan 7 om mijn rug sterk te houden en andere spiergroepen aan te spreken.

Marc Ruis

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Ik ben Irma Jabobs en woon in Geldrop.

Ik was al geruime tijd op zoek naar een geschikte sportschool. Via mijn vriend ben ik ook bij Laan 7 terecht gekomen.

Ik werk aan mijn conditie en opbouw van de spieren door naast cardio ook krachttraining te doen. Om de 6 weken hebben mijn coach en ik een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken we hoe het gaat en stellen wij eventueel nieuwe doelen op.  Doordat deze gesprekken regelmatig zijn blijf ik gemotiveerd om te blijven bewegen en om mijn gezette doelen te behalen. Deze persoonlijke aandacht maakt Laan 7 uniek! De prettige omgeving waarin we sporten en de begeleiding maakt dat ik elke keer met een ontspannend en fijn gevoel naar huis ga.

 

Mijn advies is: Kom sporten bij Laan 7. Je krijgt hele goede begeleiding, een trainingsprogramma speciaal afgestemd op jou wensen, gezelligheid en niet te grote groepen. De app om je in een les te boeken is heel fijn, je kan je alles daarin terug zien. Inboeken voor een training kan van overal, en dit is tegelijk een extra motivatie omdat je een toch afspraak maakt en je daardoor minder snel besluit om niet te gaan. Zo werkt het bij mij tenminste 😊

Irma Jacobs (1)