WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Mijn naam is Marc Ruis, 54 jaar en geboren en getogen in Geldrop.

Ik moest vorig najaar even slikken toen een MRI-scan uitwees wat bij Laan 7 al vermoed werd door de fysiotherapeut. Ik had een hernia. En een heel duidelijke, aldus de neuroloog.

Nu verdwijnen veel hernia’s weer na enige tijd, maar ik diende “zeker rekening te houden met een operatie”. Dat klonk heel mooi: pijnvrij na de operatie en hernia weg(gesneden). Moest echter wel rekening houden met een herstelperiode van de operatie van de nodige weken/maanden. Ook was er altijd een kansje op complicaties.

Was ondertussen bij Laan 7 gestart met het trainen van rompstabiliteit en onderhouden van mijn conditie. Mijn herniaklachten leken daarmee ook minder te worden. Samen met het ‘zit-advies’ van en het wekelijks tapen door Johan werd het een zeurderig pijntje in het onderbeen (uitstraling) en uiteindelijk helemaal niets meer.

Onlangs mocht ik weer gaan volleyballen. Dat heb ik het afgelopen halfjaar enorm gemist. Super om daags na een training of wedstrijd weer gewoon last te hebben van spierpijn in plaats van herniaklachten. Team Laan 7 bedankt voor jullie hulp bij het verhelpen van mijn ‘gezondheids-uitdaging’.

De komende tijd blijf ik doorgaan met trainen bij Laan 7 om mijn rug sterk te houden en andere spiergroepen aan te spreken.

WAAROM IK GEKOZEN HEB VOOR LAAN 7?

Ik ben Irma Jabobs en woon in Geldrop.

Ik was al geruime tijd op zoek naar een geschikte sportschool. Via mijn vriend ben ik ook bij Laan 7 terecht gekomen.

Ik werk aan mijn conditie en opbouw van de spieren door naast cardio ook krachttraining te doen. Om de 6 weken hebben mijn coach en ik een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken we hoe het gaat en stellen wij eventueel nieuwe doelen op.  Doordat deze gesprekken regelmatig zijn blijf ik gemotiveerd om te blijven bewegen en om mijn gezette doelen te behalen. Deze persoonlijke aandacht maakt Laan 7 uniek! De prettige omgeving waarin we sporten en de begeleiding maakt dat ik elke keer met een ontspannend en fijn gevoel naar huis ga.

Mijn advies is: Kom sporten bij Laan 7. Je krijgt hele goede begeleiding, een trainingsprogramma speciaal afgestemd op jou wensen, gezelligheid en niet te grote groepen. De app om je in een les te boeken is heel fijn, je kan je alles daarin terug zien. Inboeken voor een training kan van overal, en dit is tegelijk een extra motivatie omdat je een toch afspraak maakt en je daardoor minder snel besluit om niet te gaan. Zo werkt het bij mij tenminste.