Jouw training bij de hand

Mijn centrum

Ontdek alle diensten die Laan 7 biedt en kies wat het meest bij je past.

Mijn beweging

Hier vind je jouw programma, de groepslessen die je boekt, de uitdagingen waaraan je deelneemt en alle andere activiteiten die je wil uitvoeren.

Mijn resultaten

Controleer je resultaten en volg je vooruitgang. Train met de mywellness® app, verzamel MOVEs en word dagelijks actiever.
Medium Mywellnessappimage3

Neem deel aan groepslestrainingen

Bekijk de uurregelingen van groepslessen en boek vanwaar u ook bent rechtstreeks een sessie vanop uw smartphone. U zult een herinnering ontvangen op de dag en een uur voor de groepsles start. De app zal u verbinden met Technogym groepslesapparatuur en uw resultaten registreren. Op het einde van de groepsles kunt u onmiddellijk de volgende sessie plannen.

Neem deel aan groepslestrainingen

Vind uw training op maat
De mywellness® app biedt een afwisselend aanbod aan motiverende programma's aanbevolen door uw centrum. Kies uw training op maat en laat de app u doorheen elke oefening begeleiden.

Vind uw training op maat

Registreer uw outdoor training
Registreer al uw outdoor activiteiten van wandelen tot lopen en fietsen met de mywellness® app GPS.

Registreer uw outdoor training

Al uw gegevens op één plek
De mywellness® app is compatibel met third party apps en toestellen zodat u al uw fysieke outdoor activiteiten en bewegingen kan registreren en opslaan om zo uw Wellness Lifestyle te beheren.

 

Al uw gegevens op één plek

Breek je persoonlijke record
Elke training die u uitvoert, wordt geregistreerd. Hoe meer u traint, des te hoger u in de rangschikking van de beste presteerders van uw centrum klimt. Bij elke training krijgt u mogelijkheid om vorige records te verbeteren!

 

Breek je persoonlijke record

Ga de uitdaging aan
Neem deel aan de uitdagingen die uw centrum organiseert en concurreer met uw medeleden en vrienden om van meer motiverende en belonende trainingen te genieten.

MW WOD IG 1080X1080