Bij Bregje staat leren centraal. Ze is erop gebrand om haar klanten alles bij te brengen op het gebied van beweging en vitaliteit. Dat doet zij op een prettige en natuurlijke manier. Jezelf vitaal voelen is een levensstijl die je jezelf kunt aanleren, daarvan is Bregje overtuigd. Op een toegankelijke wijze helpt zij haar klanten daarbij. Ook leert ze zelf voortdurend bij. Zo begint ze dit jaar aan een opleiding om zich als leefstijlcoach verder te specialiseren.


Onder de mensen zijn; dan komt Bregje maximaal tot haar recht. Bezig zijn met anderen doet volgens Bregje wonderen voor je humeur. Ze leert dolgraag nieuwe mensen écht kennen. Stralend stapt ze bij ons de deur uit als ze heeft kunnen bijdragen aan een individueel groeiproces van een klant.

Bregje is een fanatiek volleybalster en ze rijdt wekelijks paard. Gezond eten doet ze graag, maar er moet wel ruimte zijn voor een guilty pleasure op zijn tijd. En op haar vrije zondag? Dan kijkt ze liever naar sport; langs de lijn bij het voetbal van haar vriend.

 

Laan 7 collega’s over Bregje

'Bregje is een luisterend oor, maar ook een klankbord. Ze is toegankelijk en ontwapend tegelijk en… ze is altijd enthousiast!'

Specialisatie

Leefstijlcoach