Leergierig, loyaal en uitgerust met een open persoonlijkheid; zo kunnen we Yvon het beste omschrijven. Ze helpt graag patiënten, voornamelijk ouderen met complexe Multi problematiek, met het behalen van hun doelen. Door buiten de bestaande kaders te durven denken, werkt zij vanuit mogelijkheden in plaats van vanuit beperkingen. Dit zorgt voor op maat gesneden therapie. Haar passie ligt verder dan alleen het behandelen. Samen met de patiënten aan doelen werken en een veilige situatie te bieden om zo doelen te kunnen behalen.

Open communicatie en een persoonlijke band zorgen ervoor dat patiënten zich bij haar op hun gemak voelen en de therapie naast de serieuze kant ook een bezigheid wordt om naar uit te kijken. Ze volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van leefstijl en fysiotherapie op de voet. Verder is ze een groot liefhebber van hardlopen en mountainbiken. Zeg nou zelf; hoe divers kan een mens zijn?

Laan 7 collega’s over Yvon

'Yvon' werkt met mensen die vaak dealen met serieuze, ingewikkelde klachten of die angstig zijn. Zij bezit de gave om therapie voor deze groep mensen om te buigen tot een activiteit om met plezier naar uit te kijken.'

Specialisaties

Allround fysiotherapeut
Leefstijlcoach
Acute aandoeningen spier-pees-fascia aandoeningen
Medical Taping en Dry needling
Chronische aandoeningen
Kwetsbare ouderen (valpreventie en -screening)


Aangesloten bij

Geriatrie Netwerk van Geldrop en Eindhoven
MS netwerk regio Eindhoven
Valnetwerk