Practise what you preach

Lesley en John Pasveer vormen samen # Fitkoppel Laan 7. Wij zijn de sportief en mentaal actieve eigenaren en grondleggers van Sportcentrum Laan 7.

Gezond leven is letterlijk waar wij voor leven, elke dag. Heel veel meer is er niet voor ons.., daarom doen wij wat wij doen.

Dat voelt heel natuurlijk en daarom is het voor ons geen opgave om te doen wat we verkondigen: dat het heel fijn is om gezond te leven, dat dit keuzes vraagt, hard werken, doorzettingsvermogen en discipline om ‘nee’ te zeggen tegen de lege verleidingen van het leven en de gewoontes en gedragen die bijdragen aan ziekte, ongezond leven, een afname van levensenergie (ongezonde hormoonhuishouding) en een negatief zelfbeeld.

Maak kennis met ons
Laan7 Elketeurlinckx 73

Onze missie & Waarom Laan 7

Gezondheid & sportief zijn is onze natuur. Dat wil zeggen: wij zijn heel dicht bij ons zelf als we elke dag gezond leven: voldoende rusten / slapen, gezond (echt) eten, dagelijks bewegen (kracht)training doen, en werken aan onze essentie middels zelfreflectie / yoga en meditatie.

Deze zijnswijze laat ons dagelijks groeien en genieten van een body & mind in optimale fitheid. Als jij ook wilt groeien, fysiek en mentaal, en dit wilt doen onder begeleiding en met de aandacht van ons: dan ben je van harte welkom!

Wij hebben Laan 7 zo ontworpen, dat je bij ons in een optimale omgeving kunt ‘zijn’. Je vind bij ons geen massa fitness, of massa groepslessen / massa Yoga. Wel echte fitness & echte Yoga & Pilates.

Wil jij dat ook, loop dat gerust eens binnen of plan jouw gratis kennismaking.

gratis kennismaken
Laan7 Elketeurlinckx 71

 Lesley Pasveer

Leeftijd: 45 jaar

Sport: Fitness, (bikini model IFBB cup 2022) Personal Trainer & Coach

Yoga: Yin – Power – Vinyasa Flow

Kap: Kundalini awakenings practicer

Pilates: mat & reformer certified trainer

Zijnswijze / zelfliefde / ego:

Lees hier meer over Lesley
Laan7 Elketeurlinckx 34

John Pasveer

Leeftijd: 42 jaar

Sport: Fitness (voorheen zwemmen, hardlopen, triathlon, taekwondo)

Personal Trainer & Coach

Yoga: Kundalini Yoga

Pilates: reformer

Zijnswijze / zelfliefde / ego

Lees hier meer over John
Laan7 Elketeurlinckx 86

Team Laan 7

Laan 7 Extra 3

Jessica Jaspers Yogadocent