Motiveren en de ander weer met enthousiasme in beweging brengen. Je wordt uitgedaagd en uit je comfort-zone gehaald met eerlijke en directe feedback. Met kleine, praktische tips en met een duidelijk doel zal John als trainer en coach met jou de uitdaging aan gaan. John is van mening dat bewegen /trainen en de juiste mindset veel invloed kan hebben op je algemene gezondheid en fitheid.  Om dit te bewerkstelligen gooit hij zijn jarenlange eigen ervaring als therapeut, trainer, coach en ondernemer in de strijd.

 

John houdt zichzelf vitaal Fit door  6 dagen per week te trainen en daarnaast maximaal te genieten van zijn gezin en Laan 7. 

John is momenteel voornamelijk mentaal in ontwikkeling. Na een periode van voornamelijk fysiek en zakelijk actief zijn, ligt mijn huidige uitdaging en energie in het ontwikkelen van meer zelfliefde, en het ontdekken van mijn ware essentie. Dit doe ik momenteel middels Yoga (opleiding), meditatie en een komende Yoga reis in december naar Thailand.

Mijn motto in deze is: ook als iets niet binnen je comfort zone ligt: ga het aan.

Jouw reis is een unieke reis, waarbij het gaat om de reis en niet om de bestemming. Mijn ervaring tijdens mijn (nog maar kortdurende) mentale reis is dat de eerste opbrengsten alle moeite waard zijn! Niets komt vanzelf, maar ook jouw pad is voorbestemd.

'John werkt met passie in en om Laan 7, met vrolijkheid en duidelijkheid  draagt hij bij aan een leuke werkomgeving.'

Passies:

  • Directeur Laan 7
  • Personaltrainer & Coach
  • Kundalini yoga teacher (i.o)
  • Groepslessen: Boksfit, Kids boksfit, omnia, Outdoor
Laan7 Elketeurlinckx 253

20220826 Laan7pt Erikdewitte LR IMG 8873

20220826 Laan7pt Erikdewitte LR IMG 8828

20220826 Laan7pt Erikdewitte LR IMG 8800

Laan7 Elketeurlinckx 235

Laan7 Elketeurlinckx 244

Laan7 Elketeurlinckx 249