Make the switch

Laat gedrag, motivatie, voeding en beweging maximaal samenkomen

Bij Laan7 train of werk je onder intensieve begeleiding aan jouw leefstijl. Met als resultaat? Een langdurig positief effect op jouw gezondheid. Jouw Laan7 coach motiveert en geeft inzichten voor gedragsverandering voor ‘the switch’ die jij zoekt. We maken een persoonlijk plan, op basis van gedrag, motivatie, voeding en beweging. Zo zorgen we ervoor dat jij gezonde keuzes voor jezelf kunt maken én dit volhoudt. De beste manier om gezond(er) te leven. Hierbij staan samenwerken, plezier en positiviteit voorop!

Leefstijl Tafel

Ik wil afvallen

Een frisse start voor
duurzaam resultaat

Duurzaam afvallen is een complex streven. Waarom? Omdat het dé unieke mix vraagt tussen voeding, beweging en haalbaarheid. Onze Laan 7 coaches zijn opgeleid om jouw ideale plan op maat te maken. We combineren de gave om enthousiast te coachen met kennis van voeding en beweging.

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 280

Meer kracht, meer energie

Topfit worden en blijven

Heb je soms het idee dat je aan kracht inboet, voel je je soms futloos en wil je dat blijvend veranderen? Onze Laan 7 coaches helpen je om je maximaal in je energie te zetten. Jij kunt de wereld weer aan, hoe druk die ook is.

Laan7 Elketeurlinckx 158

Laan7 Elketeurlinckx 200

Een sportief doel? Samen een sportprestatie neerzetten

Werk je toe naar een sportief doel, zoals een marathon, triatlon of mudrun? Hoe lang of zwaar deze uitdaging ook is, wij maken de weg ernaar toe lichter. Door het combineren van conditie, kracht en voeding zet jij gegarandeerd met plezier een topprestatie neer.

Laan7 Elketeurlinckx 108

Herstellen van een burnout. Balans, energie en perspectief

Laan 7 biedt een unieke combinatie tussen mentale en fysieke coaching. Je ontwikkelt handvatten voor een positieve verandering. Je wordt je meer bewust van je gedrag, gevoel, wensen en valkuilen en krijgt nieuw
perspectief. Hierbij kunnen we precies datgene combineren waaraan jij behoefte hebt: voedings- en beweegadvies, mindfullness en yoga. En dat in jouw tempo.