Trainen op jouw manier

Altijd onder begeleiding

Je werkt je bij ons uit het zweet in je eigen tempo én op je eigen manier. Wil je zelfstandig fitnessen? Of beweeg je liever in groepsverband?
Fitness, yoga, omnia- en biocircuit en outdoor lessen; in het ultramoderne centrum van Laan 7 haal jij het maximale uit jezelf. Dit doe je nooit alleen! Ervaren begeleiding is gegarandeerd aanwezig en
bereikbaar voor jou.

Samen trainen - Groepslessen

 

Samen met anderen sporten is leuker en werkt motiverend. Je komt sneller naar een les en de intensiteit van je workout verhoogt. De groep en de instructeur dagen je uit om tot het maximale te gaan. Je traint in een groep op de buitensportplaats, in het Omnia circuit of je volgt onze fit & fun lessen. Of je doet het allemaal. Zo haal jij het maximale uit jouw sportmoment.

Groepslessen
Laan7 Elketeurlinckx 186
Visual 7 (1) Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 404 Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 324

Outdoor

Out of the box sporten

De outdoor lessen van Laan 7 zijn een ware hit. Buiten sporten onder leiding van een ervaren instructeur zorgt dat je met plezier aan de slag gaat. Door de interactie en de frisse buitenlucht train je op onze buitensportplaats intensiever en dat merk je!

Boost performance

Get fit for life

Wil je werken aan jouw fysieke en/of mentale gesteldheid; daag jezelf dan uit in de fitness studio van Laan 7. Of je nu fitter, sterker of actiever wil worden of bijvoorbeeld wilt afvallen; je bereikt je doel hier.

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 387

Shape your body

Werk aan jouw vormen

Door gerichte schema’s en specifieke oefeningen kun je werken aan het ‘vormen van je lichaam’. Wil je afvallen, strakker in je lijf zitten en meer zelfverzekerd worden over je eigen lichaam? Hier ben je aan het juiste adres. We helpen je met de juiste voeding, schema’s en motiverende begeleiding.

Laan7 Medewerkers Elketeurlinckx 2048Px 317