Laan 7 Logo

Gezondheidscentrum met aandacht voor bewegen

Wij van Laan 7 genieten oprecht van het helpen van mensen.
Voel jij je goed? Dan voelen wij ons goed.

Wij van gezondheidscentrum Laan 7 genieten oprecht van het helpen van mensen en willen hen een gezonde leefstijl meegeven. Voel jij je goed? Dan voelen wij ons goed. We zijn doeners en houden van samenwerken. We geloven dat je prettig voelen een optelsom is van aandacht voor body én mind.

Binnen ons gezondheidscentrum Geldrop bedienen we zelfbewuste mensen die geloven in de kracht van samen bewegen. Vanuit elke denkbare invalshoek kijken wij naar jouw gezondheid, welzijn en of je een gezonde leefstijl hebt. Wij bieden onze klanten de beste zorg en blinken uit door onze expertise. Wij kunnen hen onder andere ondersteuning bieden bij het beginnen met sporten, zowel preventief als nazorg met een bewustere leefstijl of met (sport)fysiotherapie. Daarnaast scoort ons gezondheidscentrum Geldrop hoog op klanttevredenheid door onze toewijding vanuit passie.

Lees meer over gezondheidscentrum Laan 7
Home Laan 7

Abonnementen voor een gezonde leefstijl


Bouwen aan herstel en veerkracht. Altijd met aandacht en plezier

Wij van gezondheidscentrum Laan 7 bouwen aan herstel, veerkracht en een gezonde leefstijl. We bouwen altijd met aandacht en plezier aan lichaam en geest. Laan 7 heeft beweegprogramma’s die zich richten op preventie, nazorg, vitaliteit en ontspanning. Daarnaast brengen we met innovatieve apparatuur en methodieken jouw vitaliteit en leefstijl in beeld, zodat je op een verantwoorde manier kan beginnen met sporten.

Bij gezondheidscentrum Laan 7 vind je voor elk doel een Beweegprogramma met begeleiding door specialisten die stuk voor stuk expert zijn in hun eigen vakgebied.

Laan 7 is partner bij het herstellen van pijn maar ook bij het bouwen aan veerkracht. We bouwen met aandacht en plezier aan lichaam en geest.


Abonnementen voor een gezonde leefstijl

Slider-button-home.png?mtime=20181221141149#asset:2484

Kennismaken met Laan 7?

Vul jouw gegevens in via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Plan jouw kennismaking

Lesroosters van gezondheidscentrum Geldrop 

Wil je graag meer sporten en deelnemen aan de groepslessen?

Laan 7 is een modern gezondheidscentrum in Geldrop waar we geloven dat je goed voelen een combinatie is van aandacht voor body & mind. Bewegen en ontspannen. Fysiek trainen en mentaal ontspannen. Samen met een coach of in groepslessen. Deelnemen aan de groepslessen?

Lesroosters groepslessen

Gratis inloopspreekuur

Heb je vragen? Ben je op zoek naar een gezondheidscentrum dat jou kan helpen om jouw ideale gezonde leefstijl te vinden, wil je meer sporten of beginnen met sporten? 


Kom gerust langs op het gratis inloopspreekuur!

Lees verder

Wil jij in 1 minuut weten of Laan 7 bewegen bij jou past?

Vul hier onze vragenlijst in

Neem contact met ons op