Laan 7 Logo

Gezondheidscentrum met aandacht voor bewegen

Wij van Laan 7 genieten oprecht van het helpen van mensen.
Voel jij je goed? Dan voelen wij ons goed.

Wij van gezondheidscentrum Laan 7 genieten oprecht van het helpen van mensen en willen hen een gezonde leefstijl meegeven. Voel jij je goed? Dan voelen wij ons goed. We zijn doeners en houden van samenwerken. We geloven dat je prettig voelen een optelsom is van aandacht voor body én mind.

Binnen ons gezondheidscentrum Geldrop bedienen we zelfbewuste mensen die geloven in de kracht van samen bewegen. Vanuit elke denkbare invalshoek kijken wij naar jouw gezondheid, welzijn en of je een gezonde leefstijl hebt. Wij bieden onze klanten de beste zorg en blinken uit door onze expertise. Wij kunnen hen onder andere ondersteuning bieden bij het beginnen met sporten, zowel preventief als nazorg met een bewustere leefstijl of met (sport)fysiotherapie. Daarnaast scoort ons gezondheidscentrum Geldrop hoog op klanttevredenheid door onze toewijding vanuit passie.

Lees meer over gezondheidscentrum Laan 7
Home Laan 7

Abonnementen voor een gezonde leefstijl

Bouwen aan herstel en veerkracht. Altijd met aandacht en plezier

Wij van gezondheidscentrum Laan 7 bouwen aan herstel, veerkracht en een gezonde leefstijl. We bouwen altijd met aandacht en plezier aan lichaam en geest. Laan 7 heeft beweegprogramma’s die zich richten op preventie, nazorg, vitaliteit en ontspanning. Daarnaast brengen we met innovatieve apparatuur en methodieken jouw vitaliteit en leefstijl in beeld, zodat je op een verantwoorde manier kan beginnen met sporten.

Bij gezondheidscentrum Laan 7 vind je voor elk doel een beweegprogramma met begeleiding door specialisten die stuk voor stuk expert zijn in hun eigen vakgebied.

Laan 7 is partner bij het herstellen van pijn maar ook bij het bouwen aan veerkracht. We bouwen met aandacht en plezier aan lichaam en geest.


Abonnementen voor een gezonde leefstijl
Lent Fb 01 1 Kopie 1

Lente voordeel – GRATIS SPORTEN EN/ OF YOGA TOT 1 MEI-  * ga met Laan 7 vitaal lente in *

Ken jij Laan 7 nog niet of wil jij aan de slag naar een gezondere Leefstijl? Samen met jou maken we een vitale en actieve start en gaan we fris de lente in. Dit doen we verantwoord en met veel plezier. 
Natuurlijk wil je weten waarom je dan bij Laan 7 aan het juiste adres bent en waarom jij kennis zou willen maken met ons, juist nu…. Laan 7 is uniek en dit vertaalt zich voor jou op de volgende onderstaande manieren:

Laan 7 is uniek!

Ons unieke Leefstijl concept gaat uit van ‘Aandacht voor jou’ en jouw doelen rondom vitaliteit. Concreet kan dit zijn fysiek trainen, mentale of fysieke (leefstijl)coaching en voedingsbegeleiding, maar ook mentaal bewegen middels Yoga.

Trainen en het beoefenen van Yoga gaat bij Laan 7 niet primair om presteren, maar om het optimale te halen uit jouw persoonlijke fysieke of mentale vitaliteitsdoelen, waarmee je het maximale uit het dagelijks leven kunt halen. Daarin zijn we sterk! 

Lent Fb 01 1 Kopie 1

Laan 7 is geen sportschool en geen reguliere fysiotherapiepraktijk, maar een centrum voor Fysieke & Mentale gezondheidsbevordering. Naast dat ons team van 10 fysiotherapeuten elke dag werkt volgens de hoogste standaard, zijn we binnen Laan 7 met 4 leefstijlprofessionals, diëtisten en 3 yoga docenten.  Wij hebben dus zowel de (para)medische kennis om jou te herstellen/ revalideren, als wel de kennis om te werken aan een gezondere leefstijl. Dit kun je bij ons doen met een VitaalFit programma, zonder dat je vooraf bij Laan 7 actief bent geweest in de pijler Herstel, als wel na jouw Herstel traject om je progressie voor de langere tijd vast te houden.

Waar staan wij voor?

Alles wat we doen dat doen we samen met jou en met veel plezier. Zowel jouw hersteltraject als wel je Leefstijltraject is plezierig! Wij geven je het vertrouwen en helpen je met trainen en bewegen. Onze moderne en innovatieve setting is middelgroot maar huiselijk, waardoor we elkaar kennen en een relatie met je kunnen opbouwen.  

Meld je hier aan 'Lentevoordeel bij Laan 7'

Hoe gaan wij te werk?

Bij ons start jouw weg naar meer vitaliteit altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Doel hiervan is het laagdrempelig kennismaken met elkaar, onze locatie en onze werkwijze. We bespreken natuurlijk jouw verwachtingen en doelen, en door goed te luisteren gaan we met elkaar jouw specifieke behoefte boven water te krijgen.

Ook heeft de kennismaking als doel om de juiste coach en de mate van extra begeleiding (type Leefstijl abonnement) te kiezen, en waar gewenst het plannen van een persoonlijke intake bij jouw coach/ trainer. Ook trainen bij jouw (vaste) fysiotherapeut behoort tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van het type abonnement heeft de intake zijn eigen specifieke invulling. Altijd dient de intake als startpunt, en zijn er meer of minder fysieke tests die nauwkeurig jouw beginniveau bepalen. Het is helemaal niet erg als je beginniveau ‘laag’ is. Wij zien dat als een uitdaging om samen met jou een start te maken met bewegen en de eerste stapjes naar een betere gezondheid.

Na de intake heb je samen met jouw coach/ trainer een 1 op 1 training in de trainingsruimte. Dit is een heel belangrijk onderdeel van je start, waar wij als Laan 7 staan voor ‘aandacht voor bewegen’. Dit wil zeggen dat we kwalitatief en verantwoord bewegen.

Afhankelijk van het type abonnement wat je kiest zie je meer of minder intensief jouw coach/ trainer 1 op 1. Dit is afhankelijk of je coaching wel of niet opneemt in je Leefstijl abonnement. Wanneer je dit wel doet, spreken we van een Leefstijl Plus abonnement.

Ook persoonlijk evalueren doen we samen met jou en ook het hertesten van jouw fysieke groei middels fysieke testen zit in je abonnement. Dit vindt plaats binnen een vastgestelde periode in jouw traject. Je traint bij ons dus altijd aan jouw persoonlijke doelen en jouw traject is altijd concreet.

Dit wil zeggen dat je niet langere tijd je oefeningen aan het doen bent zonder dat jij of jouw coach weet wat je doelstellingen zijn, wanneer je een hertest hebt, of wanneer jouw schema herzien mag worden.

Trainen en bewegen bij Laan 7 is in al zijn vormen verantwoord en persoonlijk. Trainen of het beoefen van Yoga doen we maximaal in een groepje van 10. 

Laan 7 werkt met de my wellness toepassing van Technogym en hierdoor kun je thuis of onderweg je trainingen inboeken, je oefeningen en schema bekijken en natuurlijk je eigen beweegportfolio bijhouden en inkijken.

Bij Laan 7 verzorgen we ook small group lessen (wederom van maximaal 10 deelnemers) te noemen: Functional training, Preventie & Training, SeniorFit&Fun. Het leuke aan deze lessen is dat je samen met gelijkgestemde een uurtje lekker aan de slag gaat en de instructeur zorgt voor afwisseling en uitdaging.


Inloopdag/ informatieavond

Wil jij persoonlijk met ons kennismaken en gratis sporten tot 1 mei?

Dan ben je van harte welkom op onze inloopdag zaterdag 24 maart tussen 09:00 en 14:00 uur.

Ook organiseren wij een informatieavond dinsdag 27 maart. Deze start om 19:00 uur, presentatie start om 19:15 uur en we sluiten af rondom 20:00 uur. Na de presentatie is er alle tijd om persoonlijk met ons, jouw wensen en doelen te bespreken. Aanmelden voor de informatieavond is ‘verplicht'.

Meld je hier aan voor de informatieavond!
Yoga Laan 7

Ontdek jouw manier van Yoga!

31 maart 1e Yoga event @ Laan 7

Yoga Laan 7 biedt persoonlijke yogalessen met aandacht voor iedereen en op elk niveau.

De locatie biedt een rustgevende en ontspannen sfeer en na de les is er altijd nog wel even tijd om lekker bij te komen en te even bij te praten met een kop thee. Yoga is toegankelijk voor iedereen.

Je hebt geen sportieve achtergrond nodig om met yoga te beginnen en je hoeft ook niet lenig of spiritueel te zijn. Steeds meer mensen zoeken, zien en ervaren de voordelen van yoga. Er zijn veel verschillende redenen om yoga te beoefenen zoals: stressbeheersing, ontspanning, fysieke- emotionele en mentale problemen tot balans brengen, rust zoeken, zingeving en spiritualiteit. Yoga heeft voor iedereen belangrijke aspecten te bieden.

Voor wie: Iedereen die yoga wil ervaren, voor leden(als je een introductie klant) meeneemt naar het event en voor niet leden van Laan 7 die yoga willen ervaren.

Yoga Laan 7 nodigt je graag uit om eens te ervaren wat yoga jou kan brengen.

Lees meer over ontspannen met Yoga
0001 2

Schrijf je in voor 26 maart voor het yoga event.


YIN- YOGA Les 1: 10:00 – 11.15 uur Inge
Uitleg Yoga / ademhaling / yin & Nidra Maximale inschrijving: 10 deelnemers. Afsluiting les 1: 11: 15 – 11: 30 thee / gezonde hapjes / drankje

HATHA- YOGA Les 2: 11: 30 – 12.30 uur Dorehtee
Uitleg hatha yoga Maximale inschrijving: 10 deelnemers. Afsluiting les 2: 12.30 – 12.45 thee / gezonde hapjes / drankje

STOEL- YOGA Les 3: 12.45 – 13: 30 Dorethee
Uitleg Yoga / stoelyoga Maximale inschrijving: 10 deelnemers. Afsluiting les 3: 13: 30 – 13: 45 thee / gezonde hapjes / drankje

Kosten:1 les 10,- Euro. Doe je 2 lessen = samen Euro 15,- voor alle 3 de lessen 22,50.

Aanmelden voor " Yoga event 31 maart"

TROTS OP ONZE NIEUWE KRACHTEN.

ANIEK EN KIM STAAN NAAST JOHAN EN LESLEY KLAAR OM MET JOU AAN DE SLAG GAAN!

KIM BEEKMANS

Mijn naam is Kim Beekmans (foto links) 30 jaar en woonachtig in Eindhoven. Vanaf 1 maart mag ik als nieuwe leefstijlprofessional starten bij Laan 7 in Geldrop.
Zo’n 10 jaar geleden is het sport –en gezondheid virus bij mij gaan kriebelen tijdens een stage periode bij een sportschool (waar ik uiteindelijk 10 jaar lang gewerkt heb). Dit heeft mij doen besluiten om te starten met HBO Voeding –en Diëtetiek en heb ik na 2 jaar de overstap gemaakt naar HBO Sport, Gezondheid en Management. Tijdens deze opleiding heb ik me gespecialiseerd in het bevorderen van een gezonde leefstijl . Bezig zijn om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen en een coachende rol vervullen in hun weg naar gezonde(re) leefstijl, hier wilde ik in verder!
Om daadwerkelijk als gecertificeerd leefstijlcoach aan de slag te kunnen, ben ik in 2016 gestart met een post-HBO opleiding voor leefstijlcoaching aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid, welke ik in 2017 af heb mogen sluiten.  
Maar wat is er nu leuker om van al je hobby’s je werk te kunnen maken? Je kennis en passie over beweging en gezondheid door te geven aan anderen? Deze kans zag ik meteen binnen de functie van leefstijlprofessional binnen Laan 7.
Graag werk ik samen met jullie aan een gezonde leefstijl tijdens de beweeglessen, en/of coaching sessies maar sluit ik ook graag af met een gezamenlijk kopje koffie.
 
Ik hoop snel kennis met jullie te maken bij Laan 7!

ANIEK HOEIJMANS

Mijn naam is Aniek Hoeijmakers ( foto rechts). Voor een aantal van jullie misschien al een bekend gezicht binnen Laan 7 als fysiotherapeut. Naast weken bij Laan 7 ben ik bezig met de master tot Geriatrie fysiotherapeut en knal ik graag mijn energie eruit binnen het volleybalveld of in de fitness.

Vanaf Maart zal ik ook werkzaam zijn binnen de pijler Bewegen als Fysiotherapeut & Coach

Mijn doel is om onze klanten, samen met mijn achtergrondkennis, op een verantwoorde manier naar hun doelen te coachen. Mensen van jong tot oud laten ervaren dat ze plezier kunnen beleven aan bewegen op zijn of haar eigen niveau, dat is mijn grote passie.

Ik kijk er naar uit om dit samen met u te ontdekken!

Lesroosters van gezondheidscentrum Geldrop 

Wil je graag meer sporten en deelnemen aan de groepslessen?

Laan 7 is een modern gezondheidscentrum in Geldrop waar we geloven dat je goed voelen een combinatie is van aandacht voor body & mind. Bewegen en ontspannen. Fysiek trainen en mentaal ontspannen. Samen met een coach of in groepslessen. Deelnemen aan de groepslessen?

Lesroosters groepslessen

Gratis inloopspreekuur

Heb je vragen? Ben je op zoek naar een gezondheidscentrum dat jou kan helpen om jouw ideale gezonde leefstijl te vinden, wil je meer sporten of beginnen met sporten? 


Kom gerust langs op het gratis inloopspreekuur!

Lees verder

Wil jij in 1 minuut weten of Laan 7 bewegen bij jou past?

Vul hier onze vragenlijst in

Neem contact met ons op

Laan der Vier Heemskinderen 7
5664TH Geldrop

040 76 76 575

Maandag t/m donderdag: 

8.00 tot 21.00 uur

Vrijdag: 
8.00 tot 19.00 uur

Zaterdag: 
8.00 tot 14.00 uur


Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag:
8.00 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur

Onze contactgegevens